Як підсмажити свинину
Інгредієнти
- 1.5 кг свинячого філе або стегна з кісткою.
- морська сіль
- 3 ст. л. оливкової олії
- 2 головки часнику
- Розмарин
- Шавлія або чебрець
Кроки
1 Переконайтеся, що свинина повністю суха, перш ніж готувати її. Для цього свинину можна витерти серветками або залишити на ніч у холодильнику. 2 Нагрійте духовку до 250 градусів за Цельсієм. 3 Відокремте верхню частину шкіри, а потім поріжте шматочки свинини, не роблячи глибокі розрізи уздовж усієї частини стегна, інтервалом 1.5 див. 4 Намажте свинину оливковою олією. 5 Посипте свинину сіллю. Сіль потрібно втерти в м'ясо. 6 Зробіть маленькі розрізи в м'ясі, вставте в них часточки розрізаного часнику, розмарин і інші трави. 7 Покладіть свинину на фольгу в деко. Запікайте в духовці 30 хвилин. 8 Зменшіть температуру до 190 градусів за Цельсієм і запікайте свинину ще 35 хвилин. 9 Перевірити готовність м'яса, вставивши тонкий ніж або вилку в саму товсту частину м'яса. Якщо зсередини витікає прозора рідина без крові, значить свинина готова. 10 Дайте свинині охолонути протягом 15 хвилин. 11 Готово. Поради
- Що витекла з м'яса сік, можна використовувати для приготування м'ясної підливи або соусу.
- Подавайте свинину з підливою, смаженою картоплею і овочами.
Що вам знадобиться
- Свинина.
- Маленький ножик або вилка
- Деко
- Дерев'яна дошка
Рекомендуємо для перегляду