Як підсмажити свинину

Інгредієнти

  • 1.5 кг свинячого філе або стегна з кісткою.
  • морська сіль
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 2 головки часнику
  • Розмарин
  • Шавлія або чебрець

Кроки

  • Make Roast Pork Step 1.jpg 1 Переконайтеся, що свинина повністю суха, перш ніж готувати її. Для цього свинину можна витерти серветками або залишити на ніч у холодильнику.
  • Make Roast Pork Step 2.jpg 2 Нагрійте духовку до 250 градусів за Цельсієм.
  • Make Roast Pork Step 3.jpg 3 Відокремте верхню частину шкіри, а потім поріжте шматочки свинини, не роблячи глибокі розрізи уздовж усієї частини стегна, інтервалом 1.5 див.
  • Make Roast Pork Step 4.jpg 4 Намажте свинину оливковою олією.
  • Make Roast Pork Step 5.jpg 5 Посипте свинину сіллю. Сіль потрібно втерти в м'ясо.
  • Make Roast Pork Step 6.jpg 6 Зробіть маленькі розрізи в м'ясі, вставте в них часточки розрізаного часнику, розмарин і інші трави.
  • Make Roast Pork Step 7.jpg 7 Покладіть свинину на фольгу в деко. Запікайте в духовці 30 хвилин.
  • Make Roast Pork Step 8.jpg 8 Зменшіть температуру до 190 градусів за Цельсієм і запікайте свинину ще 35 хвилин.
  • Make Roast Pork Step 9.jpg 9 Перевірити готовність м'яса, вставивши тонкий ніж або вилку в саму товсту частину м'яса. Якщо зсередини витікає прозора рідина без крові, значить свинина готова.
  • Make Roast Pork Step 10.jpg 10 Дайте свинині охолонути протягом 15 хвилин.
  • Make Roast Pork Intro.jpg 11 Готово.
  • Поради

    • Що витекла з м'яса сік, можна використовувати для приготування м'ясної підливи або соусу.
    • Подавайте свинину з підливою, смаженою картоплею і овочами.

    Що вам знадобиться

    • Свинина.
    • Маленький ножик або вилка
    • Деко
    • Дерев'яна дошка






    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?