Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як підсмажити цибулю

Рекламний блок

Інгредієнти

Цибуля, смажена цілком:

  • Свіжий неочищений цибуля
  • 1/4 чашки оливкової олії
  • Свежемолотая або морська сіль

Бальзамічний смажену цибулю:

  • 4 цибулини середнього розміру
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • Бальзамічний оцет
  • Свіжомелені сіль і перець за смаком

Розмариновий смажену цибулю:

  • 3 цибулини середнього розміру
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 1 чайна ложка діжонської гірчиці
  • 1 подрібнений зубчик часнику
  • 1/2 чайних ложки сухого розмарину
  • Свіжомелені сіль і перець
  • 1/4 чашки оливкової олії

Цибуля, смажена на сковороді:

  • Цибуля (скільки вам потрібно)
  • Олія (за вибором)

Кроки

Метод 1 з 4: Цибуля, смажена цілком

  • Roast Onions Step 1.jpg 1 Попередньо розігрійте духовку до 425?F/220?C.
  • Roast Onions Step 2.jpg 2 Очистіть цибулини від бруду, якщо це необхідно. Протріть їх вологою тканиною для видалення залишків бруду.
  • Roast Onions Step 3.jpg 3 Налийте олію у форму для випічки і покладіть туди неочищений цибулю.
    • Можна просто покласти цибулю в форму для випічки, не наливаючи туди масло. Можете трохи посолити цибулю (за бажанням).Roast Onions Step 4.jpg
  • Roast Onions Step 5.jpg 4 Смажте протягом 60-75 хвилин. Коли шкірка стане темно-золотистої і потріскається, лук готовий. При розрізуванні ножем він повинен бути м'яким.
  • Roast Onions Step 6.jpg 5 Подайте на стіл. Зріжте верхівку у кожної цибулини і покладіть їх на тарілки разом з іншою їжею.
  • Метод 2 з 4: Бальзамічний смажену цибулю

  • Roast Onions Step 7.jpg 1 Попередньо розігрійте духовку до 425?F/220?C.
  • Roast Onions Step 8.jpg 2 Очистіть цибулю і розріжте кожну цибулину на дві частини.
  • Roast Onions Step 9.jpg 3 Натріть цибулю маслом і покладіть його на деко або блюдо, посоліть і поперчіть.
  • Roast Onions Step 10.jpg 4 Поставте цибулю в духовку і готуйте 20-30 хвилин. Лук готовий, коли шкірка стане золотавою і м'якою.
  • Roast Onions Step 11.jpg 5 Вийміть з духовки. Подавайте гарячим, добре збризнувши бальзамічним оцтом.
  • Метод 3 з 4: Розмариновий смажену цибулю

  • Roast Onions Step 12.jpg 1 Попередньо розігрійте духовку до 400?F/200?C.
  • Roast Onions Step 13.jpg 2 Очистіть цибулю і наріжте його скибочками.
  • Roast Onions Step 14.jpg 3 Зробіть заправку. У великій мисці змішайте лимонний сік, гірчицю і сушений розмарин. Посоліть і поперчіть за смаком.
    • Коли все добре перемішайте, додайте оливкову олію і знову розмішайте.Roast Onions Step 14Bullet1.jpg
  • Roast Onions Step 15.jpg 4 Занурте шматки цибулі в миску з заправкою.
  • Roast Onions Step 16.jpg 5 Викладіть шматки цибулі, вкриті заправкою, на деко.
  • Roast Onions Step 17.jpg 6 Поставте деко в розігріту духовку. Печіть 30-45 хвилин, або поки цибуля добре не прожариться і не стане м'яким.
  • Roast Onions Step 18.jpg 7 Вийміть з духовки, приправте за смаком і подавайте на стіл.
  • Метод 4 з 4: Цибуля, смажена на сковороді

    Зазвичай використовується в мексиканської і американської кухні.

  • Roast Onions Step 19.jpg 1 Очистіть цибулини. Розріжте на 4 частини.
  • Roast Onions Step 20.jpg 2 Покладіть цибулю в сковороду з важким дном. Можете смажити без масла або додати трохи олії.
  • Roast Onions Step 21.jpg 3 Готуйте повільно при дуже невеликій температурі, регулярно перевертаючи цибулю.
  • Roast Onions Step 22.jpg 4 Вийміть, коли вся поверхня цибулі добре обсмажиться.
  • Roast Onions Step 23.jpg 5 Додавайте в страву за рецептом.

  • Що вам знадобиться

    • Деко або блюдо
    • Ніж і обробна дошка
    • Сковорода з важким дном
    • Ложка для розмішування


    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?