Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як бланшувати моркву

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 2: Підготовка моркви до бланшированию

  • Blanch Carrots Step 1 preview.jpg 1 морква Вимийте. Ретельно промийте її під проточною водою, щоб видалити бруд і інше сміття.
  • Blanch Carrots Step 2 preview.jpg 2 Очистіть моркву. Зніміть шкірку моркви ножем для овочів. Це дозволить поліпшити смак і текстуру бланшированою моркви покращує її зовнішній вигляд.
  • Blanch Carrots Step 3 preview.jpg 3 Наріжте моркву. Ви зможете швидше бланшувати моркву, і це поліпшить її текстуру. Нарізана морква приготується більш рівномірно, а вам не доведеться її варити занадто довго. Обріжте кінець моркви, а також будь-які пошкоджені ділянки, а потім моркву наріжте на дрібні шматочки.
    • Наріжте її медальйонами для салатів.
    • Наріжте її соломкою для закусок.
    • Розріжте її на четвертинки, якщо ви плануєте її заморожувати для подальшого використання.
    • Постарайтеся нарізати моркву однаковими шматочками, щоб вона приготувалася рівномірно.
  • Метод 2 з 2: Бланшування моркви

  • Blanch Carrots Step 4 preview.jpg 1 Підготуйте миску з крижаною водою. Вона вам знадобиться для припинення процесу готування після ошпарювання моркви.
  • Blanch Carrots Step 5 preview.jpg 2 Нагрійте каструлю води. Візьміть досить велику каструлю, щоб вмістити всю моркву, і заповніть її приблизно на 3/4 водою. Нагрійте на плиті на сильному вогні. Посоліть воду за смаком і доведіть до кипіння.
  • Покладіть моркву у воду і встановіть таймер на 2-5 хвилин. Для цілої моркви знадобиться більше часу, ніж для нарізаною або маленькою. Будьте неподалік і зніміть моркву з вогню, як тільки спрацює таймер. Blanch Carrots Step 6 preview.jpg
  • Blanch Carrots Step 7 preview.jpg 3 Перекладіть моркву в миску з крижаною водою. Охолоджуйте морква стільки ж часу, скільки бланшировали. Якщо ви її бланшировали 3 хвилини, то і охолоджуйте 3 хвилини.
  • Blanch Carrots Step 8 preview.jpg 4 Дістаньте з води моркву, як тільки спрацює таймер. Злийте воду і промокніть насухо паперовими рушниками. Відразу ж використовувати або зберігайте до подальшого використання.
  • Blanch Carrots Step 9 preview.jpg 5 Готово.
  • Попередження

    • Будьте обережні при діставанні моркви і з киплячої води.

    Що вам знадобиться

    • Каструля
    • Морква
    • Друшляк
    • Паперові рушники
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?