Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як вибрати і зберігати шпинат

Рекламний блок

Кроки

  • Select and Store Spinach Step 1.jpg 1 Вибирайте шпинат з чіткими, зеленим листям. Він повинен виглядати, ніби його тільки що зірвали, спакували і він ще не встиг зав'янути.
  • Select and Store Spinach Step 2.jpg 2 Не купуйте шпинат, у якого є пожовклі або просвітлені листя. не купуйте шпинат з плямами або ознаками гнилі.
  • Select and Store Spinach Step 3.jpg 3 Зберігайте шпинат в поліетиленовому пакеті. Покладіть його в холодильник. Не складайте його біля етиленових фруктів, таких як банани та яблука, інакше він почне гнити раніше часу.
  • Select and Store Spinach Step 4.jpg 4 Подбайте про температуру в холодильнику перш ніж складати в нього шпинат. Шпинат може перемерзнуть при температурі 0 ° С або нижче. Так що перевірте, щоб температура в холодильнику була вище цієї позначки.
  • Select and Store Spinach Step 5.jpg 5 Шпинат потрібно з'їсти протягом 2 до 3 днів з моменту покупки. Він не зберігається дуже довго і його краще їсти свіжим.
  • Select and Store Spinach Step 6.jpg 6 Ретельно промийте листя перед приготуванням. Таким чином, ви змиєте залишки землі або будь-яку іншу бруд. Шпинату не потрібна вода для приготування, так що ретельно висушіть його перед використанням.
  • Що вам знадобиться

    • Поліетиленовий пакет
    • Холодильник
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?