Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як натерти сир Пармезан

Рекламний блок

Інгредієнти

Кількість порцій: достатньо для того, щоб присипати сиром 4-6 порцій пасти.
Час приготування: 10 хвилин

  • Шматочок сиру Пармезан вагою 8 унцій (225 р)

Кроки

Метод 1 з 2: Натираємо сир Пармезан за допомогою кухонної тертки

За допомогою кухонної тертки ви з легкістю зможете натерти невелику кількість сиру для використання в рецепті.

  • Grate Parmesan Step 1.jpg 1 Поставте кухонну тертку в неглибоку миску. Також можете використовувати обробну дошку або глибоку тарілку, але переконайтеся в тому, що ємність досить велика для всього натертого сиру.
  • Grate Parmesan Step 2.jpg 2 Візьміть шматочок сиру Пармезан і рухайте його вгору-вниз по тертці. Використовуйте сторону з більш великими отворами, в тому випадку якщо ваша терка має отвори різного розміру.
  • Grate Parmesan Step 3.jpg 3 Видаліть залишився сир з терки, використовуючи ложку або ніж. Переконайтеся, що сир не залишився на внутрішній стороні терки в тому випадку, якщо ви використовуєте кухонну тертку коробчатого типу.
    • Чим холодніше сир Пармезан ви використовуєте, тим менше ймовірність того, що тертий сир буде прилипати до тертці.
  • Grate Parmesan Step 4.jpg 4 Помістіть весь натертий сир в окремі порційні мисочки.
  • Метод 2 з 2: Натираємо сир Пармезан за допомогою блендера

    Використовуйте блендер в тому випадку, якщо у вас немає кухонної тертки, або ж якщо для рецепта потрібна велика кількість тертого сиру.

  • Grate Parmesan Step 5.jpg 1 Покладіть шматочок сиру на обробну дошку.
  • Grate Parmesan Step 6.jpg 2 Використовуючи ніж, поріжте сир Пармезан на шматочки розміром 1/2 дюйми (1,27 см).
  • Grate Parmesan Step 7.jpg 3 Закидайте в блендер по 3-4 шматочки одночасно.
  • Grate Parmesan Step 8.jpg 4 Використовуйте функцію "натерти сир". Якщо в блендері немає такої функції, використовуйте стандартну функцію.
  • Поради

    • Для того щоб під час натирання сиру вам було легше його утримати використовуйте шматочок поліетиленової плівки.
    • Найбільш насичений смак має сир Пармезан, якому вже близько 12 місяців.
    • Для того, щоб натерти сир на 1-2 порції, використовуйте тертку «Microplane» (невелика, ручна терка, яку можна використовувати прямо на столі). Сир буде тонким, наче снігові пластівці, якщо ви натрете його на тертці «Microplane».
    • Для того щоб залишки сиру не засохли і не засмітили отвори, обполосніть тертку відразу ж після того, як натрете Пармезан.

    Попередження

    • Для того щоб натерти сир в блендері або кухонному комбайні, використовуйте саму повільну швидкість. В іншому випадку ви ризикуєте перетворити сир в однорідну масу.
    • Під час того, як натираєте сир, тримайте руки у вертикальному положенні, щоб не пошкодити пальці. Не продовжуйте натирати сир, якщо шматочок занадто маленький для того, щоб утримати його в руках.

    вам знадобиться

    • Кухонні терка
    • Кухонний комбайн або блендер (на вибір)
    • Неглибока миска, велика обробна дошка або тарілка.
    • Ніж або ложка
    • Окремі мисочки для подачі
    • Герметичний контейнер (щоб зберігати натертий сир якийсь час)
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?