Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як деактивувати аккаунт в Facebook

Рекламний блок

Кроки

  • Deactivate a Facebook Account Step 1.jpg 1 Зайдіть на Facebook. В правому верхньому куті натисніть праве колесо, потім «Налаштування облікового запису». На лівій стороні екрану натисніть «Параметри безпеки». Промотати вниз і натисніть на «Деактивувати аккаунт».
  • Deactivate a Facebook Account Step 2.jpg 2 Ви потрапите на сторінку, де вас запитають: «Ви впевнені, що хочете деактивувати свій аккаунт?». Поруч буде кілька великих портретів друзів, переконує вас залишитися. Підтвердіть свою впевненість, натиснувши відповідну кнопку.
  • Deactivate a Facebook Account Step 3.jpg 3 Позначте галочкою причину деактивації.
  • Deactivate a Facebook Account Step 4.jpg 4 Заповніть віконце «будь Ласка, поясніть докладніше» (не обов'язково).
  • Deactivate a Facebook Account Step 5.jpg 5 Поставте галочку проти «Відмовитися від електронних листів». Це означає, що в майбутньому ви не будете отримувати листи від Facebook. Якщо ви не зробите, друзі, як і раніше будуть запрошувати вас на заходи, позначати вас на фотографіях або просити вступити в групи, а якщо зробите, то не будете отримувати листи та повідомлення.
  • Deactivate a Facebook Account Step 6.jpg 6 Натисніть кнопку «Вимкнути». Тепер ваш аккаунт захований від відвідувачів Facebook, але у вас завжди є можливість активувати його заново.
  • Поради

    • Деактивація відрізняється від видалення облікового запису. Щоб його видалити, вам треба піти в центр підтримки та набрати в пошуку «видалити обліковий запис». Після видалення облікового запису Facebook буде чекати ще 14 днів, перш ніж остаточно видалити профіль.
    • Ви можете деактивувати аккаунт і з iPhone через додаток Facebook.
    • Після деактивації вся інформація буде зберігатися на сайті, чекаючи вашого повернення.
    • Якщо ви дійсно хочете деактивувати профіль, то поставте галочку проти «Відмовитися від електронних листів». Якщо ви цього не зробите, то будете регулярно отримувати повідомлення і листи від Facebook з питанням, чому ви деактивували аккаунт.
    • Facebook навіть пошле вам список друзів, з якими ви спілкувалися, і напише, що вони вам нудьгують.

    Попередження

    • Навіть якщо ви деактивували аккаунт, деякі програми та сайти можуть активувати інформацію. Наприклад, якщо ви користувалися Facebook для покупки віртуальних подарунків або робили інші придбання, то дані кредитної картки залишаться на сайті. Видалити їх можна тільки одним способом — видаливши аккаунт.
    • Якщо ви деактивували акаунт, усі ваші пости в хроніках друзів збережуться, але на ваше ім'я можна буде клікнути. Фотографії, статуси та інша інформація будуть заховані і ваше ім'я пропаде зі сторінок, де ви раніше були записані.
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?