Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як легко почистити апельсин

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 3: Використання спеціальної терки від Microplane

  • Zest an Orange Step 1.jpg 1 Тримайте тертку під кутом, ручкою до себе, а іншою стороною – на дошці для нарізки.
  • Zest an Orange Step 2.jpg 2 Тріть апельсин на тертці microplane. Легко натисніть апельсином на тертку і робіть рухи взад-вперед, вниз і вгору. Тріть, поки не зітрете всю шкірку. Не періть білу плівку під шкіркою і не доходите теркою до м'якоті.
  • Zest an Orange Step 3.jpg 3 Поверніть апельсин. Зітріть шкірку в цьому місці.
  • Zest an Orange Step 4.jpg 4 Продовжуйте терти апельсин з усіх боків, поки не зітрете всю шкірку з нього.
  • Метод 2 з 3: Використання звичайної терки

  • Zest an Orange Step 5.jpg 1 Поставте тертку на дерев'яну дошку для нарізання. Якщо ви використовуєте плоску тертку, її потрібно встановити про що, поставивши під кутом. Якщо у вас чотиристороння терка – просто поставте її на дошку.
  • Zest an Orange Step 6.jpg 2 Зітріть шкірку з апельсина. Тріть їм про тертку зверху-вниз для кращого результату. Тисніть досить сильно, щоб весь процес зайняв у вас не дуже багато часу. Не періть білу плівку під шкіркою і м'якоть.
  • Zest an Orange Step 7.jpg 3 Поверніть апельсин, коли зітрете всю шкірку в одному місці. Тріть, поки не позбудетеся від шкірки на всій поверхні апельсина.
  • Zest an Orange Step 8.jpg 4 Продовжуйте терти, поки шкірка на всій поверхні апельсина не буде видалена. Не періть білої плівки під шкіркою.
  • Метод 3 з 3: Використання овочевого ножа

  • Zest an Orange Step 9.jpg 1 Використовуйте ніж для очищення шкірки (картопляний ніж). Проводите їм по апельсину зверху вниз, злегка натискаючи, м'яко очищаючи шкірку. Не зрізайте білу плівку всередині шкірки.
  • Zest an Orange Step 10.jpg 2 Крутите апельсин, поки не зріжете всю шкірку по всій поверхні апельсина.
  • Zest an Orange Step 11.jpg 3 Продовжуйте повертати апельсин, поки не зріжете всю шкірку.
  • Поради

    • Якщо ви покладете апельсин в запечатаний пластиковий пакет, ви зможете зберегти її свіжість надовго. Шкірка зберігається в холодильнику до 6 місяців.
    • Маленький і краще очищений апельсин буде гірше зберігатися, але зате його шкірка буде додавати більше смаку і аромату при використанні в готуванні.
    • Помийте апельсин перед очищенням. Використовуйте мило і воду, щоб очистити його від пестицидів, пилу і бруду.
    • Використовуйте тертку від microplane, щоб краще очистити шкірку.
    • Якщо ви очистіть апельсин за допомогою звичайної терки, шкірка буде більш крупно нарізаної.
    • Якщо ви використовуєте ніж, шкірка буде нарізана великими смужками. Її можна використовувати для приготування напоїв.
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?