Як легко схуднути

Кроки

  • Calculate Lost Weight Step 1.jpg 1 Дієти інших людей. Давайте почнемо з цього, перш ніж перейдемо до інших аспектів. Якщо ви вже намагалися використовувати дієту іншої людини і не отримали ніякого результату, не дивуйтеся - чужі дієти можуть не підходити вам. Звичайно, дієта Опри Уинфры допомогла схуднути їй на 4,5 кг за 6 тижнів або типу того, але ви, швидше за все, не отримаєте такі ж результати. Чому? Тому що тіло Опри Уинфры відрізняється від вашого. Ваше тіло унікальним у своєму роді. У вас різна генетика. Так що це приклад того, що не слід використовувати дієти інших людей.
  • Regulate Your Menstrual Cycle Step 4.jpg 2 Займайтеся спортом. Це найбільш короткий шлях до скидання зайвої ваги. Спорт зміцнює ваше тіло і м'язи (серцеві, в тому числі), спалює жир, підтримує тіло в тонусі, допомагає регулювати життєві процеси в організмі, дає вам більше енергії протягом дня, і т. д. В спорті дійсно немає недоліків, за винятком, можливо, травм, які супроводжують такі активні види спорту, як бокс або забіги на короткі дистанції, але в більшості випадків травми заживають. Просто підготуйтеся до них. Наприклад, покладіть, знеболюючі таблетки в аптечку. Заняття спортом допомагають змінити ваші потреби в калоріях: чим більше ви тренуєтеся, тим більше калорій ви повинні споживати протягом дня.
  • Lose Weight and Keep the Motivation Step 3.jpg 3 Прискорте свій метаболізм. Метаболізм - одночасно і ваш кращий друг, і найлютіший ворог. Це швидкість, з якою ваш організм переробляє або споживає їжу і напої. Чим швидше ваш метаболізм, тим більше ваги ви втрачаєте. Таким чином, щоб схуднути, потрібно прискорити наш метаболизмы, так, щоб він був на своєму піку. Як це зробити? Їжте частіше протягом дня або займіться так званим «харчуванням з контрольованими розмірами порцій». В принципі, у вас буде більше прийомів їжі в день, але не менше обсяг споживаної їжі. Спробуйте їсти п'ять разів на день, якщо такий тип харчування підходить, але якщо ви серйозно хочете схуднути, відкрийте ще більшу кількість прийомів їжі, наприклад, на шість або сім разів. На ваш обмін речовин також впливає генетика, вік і стать:
    • Якщо ваші батьки були не самими стрункими людьми в світі, то у вас можуть виникнути деякі проблеми з схудненням, так як у вас повільний метаболізм за генетики. З цією особливістю нічого не можна вдіяти.
    • Чим старше ви стаєте, тим сильніше сповільнюється ваш метаболізм. Ось чому маленькі діти і підлітки худнуть набагато легше, ніж люди середнього віку.
    • Стать: приносимо вибачення всім дамам, які читають цю статтю, але дослідження показали, що у чоловіків метаболізм швидше, ніж у жінок.
  • Create Your Own Diet Plan Step 5.jpg 4 А тепер подивимося на проблему зсередини схуднення - поради та секрети:
    • Клітковина/Яблука — здається, що клітковина - це секрет схуднення, вона дуже корисна в багатьох відносинах. Харчові волокна відмінно підходять для нашого серця, але споживання занадто великої кількості клітковини може викликати невелику діарею. Хоча з іншого боку, це те, чого ми хочемо, адже будь-яка діарея — це втрата ваги.
    • Хитрість «півкілограма на тиждень». Ось маленька хитрість, яку можна використовувати. Її використовує небагато людей. Хитрість називається «півкілограма на тиждень» і вона проста. Але все ж потрібно буде зробити трохи підрахунків.
      • Це пів кілограма, а це 3500 калорій.
      • Припустимо, що ви споживаєте 2000 калорій в день, 7 днів в тиждень, виходить 14000 калорій в тиждень.
      • Щоб схуднути на півкілограма на тиждень, вам потрібно спожити в сумі 10500 калорій, скоротивши кількість споживаних вами калорій на чверть, так як 3500 - це 25% від 14000.
      • Тепер, щоб розподілити зменшена кількість калорій (3500) на один тиждень, ми повинні розділити 3500 на 7, що дає нам 500 калорій, на які ви повинні з'їсти менше протягом дня.
  • 5 Однак заняття спортом допомагає підвищити споживання калорій, а значить, ви можете споживати більше, ніж просто 1500 калорій в день. Ось тут заняття спортом і важливі.
  • Lose 5 Pounds in 5 Days Step 5.jpg 6 Фрукти і овочі. Фрукти і овочі необхідні вашому тілу, в тому числі і для схуднення. Вони переповнені вітамінами і мінералами, які не лише збільшують запаси енергії у вашому організмі, але також і підтримують багато процеси вашого організму і допомагають йому працювати ефективніше. З'їдайте не менше 10 фруктів і овочів щодня. Чим більше, тим краще, але 10 хороше число.
  • Have a More Bearable Period Step 3.jpg 7 Перекуси. Любите печиво Oreo? Важлива частина втрати ваги - відсутність психологічних заборон на якийсь продукт. Якщо ви жадаєте це шоколадне печиво, не стримуйте себе! В іншому випадку, ваш розум буде зосереджений тільки на бажанні задовольнити таке прагнення, а не зосередитися на всьому іншому. І, звичайно, це буде впливати на процеси організму. Просто пам'ятайте - помірність і раціональний підхід, наприклад: за кожні 10 з'їдених печеней, ви їсте один банан.
  • Make a Russianator Cocktail Step 3.jpg 8 Фастфуд. У фастфуду не тільки поганий смак, але також він поганий по самим різним причинам. Одна з них - неможливість втрати ваги. Так що, скажіть суворе «ні» фастфуду. Якщо ви не так серйозно поставитеся до схуднення, зробіть все можливе, щоб заглядати в фастфуд максимум один раз в тиждень. У будь-якому випадку, використовуйте раціональний підхід: за кожне з'їдене меню Біг Мак, з'їдайте овочевий салат один раз на тиждень протягом одного-двох тижнів
  • Солодкі газовані напої. Якщо ви хочете схуднути, з такими напоями доведеться розпрощатися. Це порожні калорії, і занадто велика їх споживання може зіпсувати вам зуби (нагадуємо про це на всяк випадок, раптом ніхто і ніколи не говорив вам раніше). Пийте солодкі, газовані напої в розумних кількостях. Якщо ви серйозно налаштовані худнути, відмовтеся від них повністю.
  • 9 Відправляєтеся в довгий шлях.


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?