Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як смажити свиню

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 3: Використання гриля

  • 1 Встановіть температуру вашого гриля від 200 до 250 ? F (93,3 на 121,1 ° С). Як правило, гриль має вбудований термометр, де ви можете контролювати температуру. Однак якщо ваш гриль не має термометра, вставте великої м'ясної термометр в першу вентиляційну, щоб перевірити температуру.[1]
    • Якщо можливо, наведіть гриль в тихе місце, де вітер не потрапляє прямо. Вітер і температура зовнішнього повітря можуть вплинути на внутрішню температуру в грилі.
  • 2 Покладіть вугілля в гриль. Свиню краще смажити на вугіллі. Підпаліть вугілля, і нехай горить, поки він не знайде прекрасний попелясто-сірий колір. Помістіть туди важку дріт відповідного розміру. Провід повинен бути приблизно в 13 сантиметрах над вугіллям.
    • Якщо ви використовуєте газовий гриль, вам знадобиться один циліндр газу довжиною в 18 кілограм для завершення цієї стадії приготування.
  • 3 Обробити грудну кістку свині на хребті. Це допоможе вам помістити її в гриль. Намагайтеся не проколювати шкіру і ребра. Покладіть свиню на дріт так, щоб вона лежала шкіркою вгору на площині. Помістіть інший шматок дроту до верхньої частини свині так, щоб він затиснув поволоку між двома шматками.
  • 4 Прорахуйте час приготування. Є досить багато факторів, які будуть визначати час приготування - вага свині, температура вугілля, температура на вулиці і т. д. Тим не менш, ось поради, які допоможуть вам прорахувати час приготування максимально точно.[2]:
    • Якщо свиня на 34 кілограми: для приготування знадобиться більше 27 кілограм вугілля, і готувати її потрібно шість-сім годин.
    • Якщо свиня на 45 кілограм: для приготування знадобиться більше 32 кілограм вугілля, і готувати її потрібно 7 - 8 годин.
    • Якщо свиня на 57 кілограм: для приготування знадобиться більше 36 кілограмів вугілля, її готують від 8 до 9 годин.
  • 5 Переверніть свиню і перевірте внутрішню температуру. В середині процесу приготування (після приблизно від 3,5 до 4 годин), ви повинні перевернути свиню шкірою вниз. Свиня повинна бути готова при внутрішній температурі 71 градус Цельсія.
    • Закріпіть м'ясної термометр на окіст свині, так як це дасть вам більш точні результати, тому що це найбільша частина свині. Окіст є задньою частиною стегна і верхньої частини ноги свині.
  • Метод 2 з 3: Приготування на рашпері

  • 1 Поверніть рашпер вгору для установки свині. Досить небезпечно тримати гриль, поки ви завантажуєте свиню і деревне вугілля в нього. Замість цього, встановіть його, коли все буде підготовлено, і помістіть туди свиню.
  • 2 Помістіть свиню на бар гриль. Те, як ви зробите, залежить від вашого конкретного гриля. Дотримуйтесь інструкцій, що додаються до грилю, щоб переконатися, що ви робите це правильно. Пам'ятайте, що ви повинні готувати свиню приблизно в 30 см від джерела тепла. Вам, швидше за все, потрібно зв'язати ноги свині, щоб підтримувати її.
    • Закрийте вуха свині і хвіст з фольгою, щоб вони не підгоріли.
  • 3 Підготуйте вугілля. Використовуйте приблизно 14 кілограм вугілля. Укладіть вугілля в два ряди під свиню, приблизно в 30 сантиметрах один від одного. Безпосередньо під свиню закладіть піддон або викладіть трохи піску, щоб зловити краплі з свині і зменшити безлад, який з цього вийде.[3]
  • 4 Залиште додатковий вугілля під рукою. Під час приготування їжі вам потрібно буде додати близько 4,5 кілограм вугілля на годину на вугілля, який вже в гриль-барі.
  • 5 Слідкуйте за температурою під час приготування. Ви повинні оцінити час приготування, слідуючи правилу, з розрахунку одна година на 4,5 кілограм м'яса. Температура гриля ніколи не повинна бути по 225 ? F (107,2 ° С) протягом перших двох годин приготування свині.[4]
    • Поставте відро чи відро з водою під рукою, щоб ви могли погасити будь-які спалахи, які можуть виникнути.
  • 6 Приберіть свиню. Коли внутрішня температура свині досягає 170 ? F (76,6 ° C), ваша свиня буде готова. Кращий спосіб перевірити внутрішню температуру - це потримати термометр в середині або в стегнах свині. Коли ви це зробите, заберіть її з гриль-бару, щоб вона "відпочила" протягом 20 хвилин, перш ніж розрізати її.
  • Метод 3 з 3: Використання барбекю

  • 1 Викопайте яму. Ви повинні викопати отвір у 76 – 91 сантиметр глибиною. Діаметр вашої ями повинен бути приблизно 1,5 до 2,1 метрів, в залежності від розміру вашої свині. По контуру ями викладіть камені, щоб вогонь тримався всередині.
    • На Гаваях цей метод відомий як використання ями ЙДУ.
  • 2 Створіть вогонь всередині вимощеної каменем ями. Коли вогонь горить, помістіть маленькі круглі камені всередину, щоб вони могли почати нагріватися. Це будуть камені, які ви розміщуєте всередині свині, так що краще перевірити їх чистоту, перш ніж укладати.[5]
  • 3 Зачекайте, поки вогонь прогорить. Коли утворюються вугілля, готуйте свиню. Оберніть свиню дротяною сіткою досить туго. На нутрощах, і під ногами зробіть невеликі розрізи, які будуть відповідати невеликим камінню в середині вогню.
  • 4 Вкладайте камені в свиню, поки вони гарячі. Покладіть камені в черевну порожнину свині, а також в щілини, які ви зробили під ногами. Використовуйте щипці, щоб ви не обпеклися. Зв'яжіть передні ноги дротом, а потім зв'яжіть задні ноги. Як тільки це буде зроблено, оберніть свиню дротяною сіткою.
  • 5 Помістіть вугілля і камені в отвір з банановими листям. Ви також можете використовувати кукурудзяні стебла і інші різновиди листя або навіть скошену траву. Переконайтеся, що вся діра покрита листям.[6]
  • 6 Опустіть свиню вниз в отвір. Як тільки вона ляже на плоску поверхню в отвір, покрийте її ще листям. Змочіть великий шматок мішковини або полотна і покладіть на верхню частину свині і листя. Мішковина (або полотно) використовується, щоб зберегти температуру каменів і вугілля.
  • 7 Нехай свиня пропарится. Наскільки довго свиня буде паритися, залежить від її розмірів. Загалом, свиня на 22 кілограми повинна залишатися в ямі протягом двох з половиною годин. Якщо ваша свиня більше, її потрібно готувати більше чотирьох годин. Оскільки свиня готується на пару, вона не буде горіти, і свиня і насправді буде краще, якщо не готувати її протягом 20 годин.[7]
  • 8 Розкрийте свиню. Коли свиня готова, видалите охоплюють шари і витягніть її з отвору. Нехай свиня остигає від 10 до 20 хвилин до розрізання.
  • вам знадобиться

    Гриль
    • Гриль
    • Деревне вугілля або газовий балон на 40 фунтів
    • Курячий провід
    • Термометр для м'яса
    • Свиня (з приправою)
    Приготування на рашпері
    • Гриль-бар з термометром
    • Деревне вугілля (30 + фунтів)
    • Олов'яна фольга
    • Свиня (з приправою)
    Яма
    • Великий двір
    • Камені
    • Дерево і засіб для розпалення вогню
    • Бананові листя
    • Мішковина або брезентовий полотно
    • Лопата
    • Свиня
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?