Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як смажити рибу

Рекламний блок

Інгредієнти

  • 450 г свіжої риби без кісток (тріски, тілапії або іншої білої риби)
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка перцю
  • 2 столові ложки борошна
  • 2 нарізані цибулини-шалот
  • 2 очищених від насіння і нарізані перцю халапеньо
  • 1/4 склянки рослинного масла

Кроки

Метод 1 з 4: Підготовка риби

  • Fish Fry Step 1.jpg 1 Виберіть свіжу рибу. Риба з сіллю і перцем покривається дуже тонким шаром тесту, тому свіжість риби дійсно має велике значення. Вибирайте пружне, яскравого кольору філе, без пошкоджень і плям, і з якого не сочиться волога.
    • У риби має бути свіжий морський запах, але не надто рибний. Якщо від запаху ви відводьте ніс, риба не свіжа.
    • Переконайтеся, що риба без кісток. Ви можете перевірити це, натиснувши пальцями на плоть, щоб відчути кістки.
  • Fish Fry Step 2.jpg 2 Очистіть рибу. Промийте філе під холодною проточною водою. Видаліть шкіру або луску, якщо вона все ще є. Видаліть кістки маленькими плоскогубцями.
  • Fish Fry Step 3.jpg 3 Розріжте рибу на шматки. Риба з сіллю і перцем подається шматочками на один укус, а не цілим філе. Покладіть рибу на обробну дошку і гострим ножем наріжте її на квадрати приблизно по 5 см в поперечнику.
    • Якщо шматки будуть занадто маленькі, риба буде пережарена.
    • Якщо ви хочете подати філе, переходьте до наступного кроку.
  • Метод 2 з 4: Тісто

  • Fish Fry Step 4.jpg 1 Зробіть суміш спецій. Змішайте в маленькій мисці сіль, перець і цукор. Використовуйте ложку або віночок, щоб ретельно об'єднати компоненти. Для додаткового аромату можна використовувати червоний порошок чилі, часниковий порошок або інші спеції, які ви любите.
  • Fish Fry Step 5.jpg 2 Посипте рибу половиною суміші. Рівномірно викладіть шматочки риби на обробну дошку і посипте пальцями сумішшю солі, цукру і перцю. Переверніть рибу і посипте з іншого боку, щоб риба була покрита спеціями рівномірно з усіх боків.
  • Fish Fry Step 6.jpg 3 Обваляйте шматочки риби в борошні. Покладіть рибу у велику миску і посипте борошном. Перемішайте шматочки щипцями, щоб вони всі були покриті тонким шаром борошна.
  • Метод 3 з 4: Обсмажування риби

  • Fish Fry Step 7.jpg 1 Нагрійте масло. Налийте масло в неглибоку сковорідку чи чавунну сковороду. Нагрівайте масло протягом 3-4 хвилин. Перевірте готовність, помістивши в олія шматочок зеленого лука. Якщо воно відразу ж почало шипіти, масло готове до обсмажування риби.
  • Fish Fry Step 8.jpg 2 Покладіть в сковороду шматочки риби. Перекладіть рибу з миски в сковороду щипцями. Викладіть її рівномірним шаром, щоб шматки не стикалися.
    • Обсмажуйте шматочки з одного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневого кольору.
    • Переверніть шматочки на іншу сторону щипцями і обсмажте.
  • Fish Fry Step 9.jpg 3 Перевірте готовність риби. Дістаньте один шматочок з сковороди і покладіть на чисту дошку. Розріжте рибу навпіл ножем. Якщо вона непрозора і легко розділяється, вона готова до вживання. Якщо риба еластична, прозора, покладіть її назад в сковороду і готуйте ще протягом 2 хвилин.
  • Fish Fry Step 10.jpg 4 Дістаньте рибу з сковороди. Дістаньте шматочки з сковороди щипцями і покладіть на тарілку, выстеленную паперовими рушниками, щоб позбутися від надлишків жиру.
    • Звертайтеся з рибою акуратно, так як в готовому вигляді вона легко розвалюється.
    • При бажанні обсмажте в гарячому маслі зелений лук, перець, перець чилі і інші овочі, перш ніж знімати страву з вогню.
  • Метод 4 з 4: Прикраса і подача риби

  • Fish Fry Step 11.jpg 1 Покладіть шматочки риби в тарілку для подачі. Посипте залишилася сумішшю спецій.
  • Fish Fry Step 12.jpg 2 Прикрасьте блюдо. Покладіть на рибу свіжу цибулю-шалот, халапеньо і інші прикраси. Ретельно змішайте інгредієнти великою ложкою, але робіть це акуратно, щоб не розламати рибу.
  • Поради

    • Додайте трохи китайського вина для готування, щоб у страви був більш справжній аромат.

    Попередження

    • Будьте обережні, щоб не обпектися при смаженні риби в гарячому жирі.

    вам знадобиться

    • Обробна дошка
    • Ножа
    • Велика миска
    • Щипці
    • Сковорідка або чавунна сковорода
    • Блюдо і ложка
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?