Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як приготувати рибу на пару

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 3: Риба на пару, приготована в мікрохвильовій печі

Цей метод відмінно підходить для швидкого і простого вечері.

  • Cook Оброблена Fish Step 1 Version 2.jpg 1 Покладіть приправлену рибу в скляний посуд для мікрохвильової печі; ємність вибирайте з кришкою. [1].
  • Cook Оброблена Fish Step 2 Version 2.jpg 2 Додайте дві чайні ложки вина.
  • Cook Оброблена Fish Step 3 Version 2.jpg 3 Накрийте ємність і поставте її в мікрохвильову піч.
  • Cook Оброблена Fish Step 4 Version 2.jpg 4 Готуйте близько 4 - 5 хвилин ( для 1000Вт мікрохвильовій печі), регулюючи час приготування.
  • Метод 2 з 3: паровий кошику

    Це один з найбільш традиційних способів приготування риби на пару; ви можете скористатися бамбуковій пароваркою або використовувати парову корзину з нержавіючої сталі.

  • Cook Оброблена Fish Step 5 Version 2.jpg 1 Налийте в каструлю невелику кількість води, бульйону чи вина і доведіть до кипіння.
  • Cook Оброблена Fish Step 6 Version 2.jpg 2 Укладіть рибу в один шар у кошик. Для бамбуковій пароварки ви можете покласти на дно лист салату або капустяний лист, щоб захистити дерево від поглинання запаху риби. [2].
  • Cook Оброблена Fish Step 7 Version 2.jpg 3 Помістіть кошик в каструлю з киплячою рідиною, переконавшись, що рідина не стосується кошика. [3].
  • Cook Оброблена Fish Step 8.jpg 4 Закрийте каструлю щільно кришкою. Пар не повинен виходити, завдяки чому ви зможете приготувати рибу рівномірно.
  • Cook Оброблена Fish Step 9.jpg 5 Рибне філе, товщиною близько 2,5 см, потрібно готувати приблизно 5 - 8 хвилин.
  • Метод 3 з 3: В духовці або на грилі

    Цей спосіб приготування називається «Риба в конверті», це означає, що ви завертаєте рибу у фольгу, і вона готовиься на пару у власному соку.

  • Cook Оброблена Fish Step 10.jpg 1 Розігрійте духовку до 350 градусів або нагрійте гриль протягом 10 - 15 хвилин.
  • Cook Оброблена Fish Step 11.jpg 2 Візьміть великий шматок алюмінієвої фольги і розкладіть його на рівній поверхні. [4] Фольга повинна бути досить великою, щоб ви могли обернути її навколо риби, при цьому залишаючи додатковий простір, щоб пара могла циркулювати навколо риби.
  • Cook Оброблена Fish Step 12.jpg 3 Додайте рибу (до двох філе) по центру фольги і додайте приправи або овочі, які ви хочете використовувати.
  • Cook Оброблена Fish Step 13.jpg 4 Полийте соком одного лайма чи лимона.
  • Cook Оброблена Fish Step 14.jpg 5 Оберніть фольгу навколо риби, щоб не було отворів.
  • Cook Оброблена Fish Step 15.jpg 6 Помістіть рибу в духовку або на гриль і готуйте протягом приблизно 15 хвилин, якщо ви готуєте філе, і 30 хвилин, якщо ви готуєте цілу рибу. [5].
  • Cook Оброблена Fish Step 16.jpg 7 Дістаньте рибу з духовки або гриля і обережно розгорніть алюмінієву фольгу, дозволяючи пару вийти. Переконайтеся, що ваша риба готова, якщо потрібен додатковий час приготування, помістіть її в духовку або на гриль.
  • Cook Оброблена Fish Intro Version 2.jpg 8 Страва готова.
  • Поради

    • Приправте рибу спеціями, перцем і листям кінзи, це додасть їй тонкий смак і аромат. Ви можете експериментувати з травами і спеціями, це анітрохи не зіпсує смак вашої риби.
    • Готуйте на пару окуня, судака, тилапию, морського окуня і інші види риби, які мають тонку текстуру. Лосось і щука не рекомендуються для цього способу приготування.
    • Якщо ви використовуєте традиційну пароварку, покладіть на дно кілька гілочок туї. Це додасть дуже м'який, але чудовий аромат деревини приготованим на пару риби і овочів.
    • Їжте блюдо теплим.
    • Риба повинна бути свіжою. Ніколи не використовуйте рибу, яка була заморожена.
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?