Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як відключити iPhone

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 2: Відключення вашого iPhone

  • Disable an iPhone Step 1.jpg 1 Виберіть опцію "Налаштування", на домашньому екрані вашого iPhone.
  • Disable an iPhone Step 2.jpg 2 Натисніть на “Головні. "
    • Якщо ви використовуєте iPhone 5 з iOS 7 або вище, натисніть на "Сканер відбитків пальців і Пароль" і перейдіть на Крок 4. [1]
  • Disable an iPhone Step 3.jpg 3 Натисніть на “Захист паролем. "[2]
    • Якщо ви вже використовували пароль, то перейдіть до Кроку 7.
  • Disable an iPhone Step 4.jpg 4 Введіть будь-який пароль на ваш вибір, в чотиризначне поле для введення пароля.
  • Disable an iPhone Step 5.jpg 5 Підтвердіть пароль. На екрані з'явиться меню Захист паролем.
  • Disable an iPhone Step 6.jpg 6 Натисніть на "Головні" у верхньому лівому кутку, щоб вийти з меню Захист паролем.[3]
  • Disable an iPhone Step 7.jpg 7 Натисніть і утримуйте кнопку Sleep / Wake у правому верхньому куті вашого пристрою. Екран вашого iPhone потемніє.
  • Disable an iPhone Step 8.jpg 8 Ще раз натисніть кнопку Sleep / Wake, щоб розбудити ваш пристрій. Тепер, ви повинні ввести пароль.
  • Disable an iPhone Step 9.jpg 9 Введіть неправильний пароль. З'явиться повідомлення про те, що ви ввели неправильний пароль.
  • Disable an iPhone Step 10.jpg 10 Натисніть "OK" і продовжуйте вводити неправильний пароль.
  • Disable an iPhone Step 11.jpg 11 Продовжуйте вводити неправильні паролі до тих пір, поки ваш iPhone не покаже повідомлення про те, ваш пристрій було відключено. Після того, як iPhone був відключений, ви можете відновити його в нормальний режим, використовуючи iTunes на вашому комп'ютері.
  • Метод 2 з 2: Включення сплячого режиму

  • Disable an iPhone Step 12.jpg 1 Натисніть кнопку Sleep / Wake у правому верхньому куті вашого пристрою. Екран вашого iPhone потемніє і пристрій перейде в сплячий режим.[4]
    • Ще раз натисніть кнопку Sleep / Wake, щоб розбудити ваш пристрій.
  • Попередження

    • До того, як ви вимкніть ваш iPhone, переконайтеся, опцію "Видалити дані" (Erase Data) відключена в меню Захист паролем. Якщо опцію "Видалити дані" включена, то iPhone видалить всю вашу інформацію, при використанні неправильного пароля 10 разів поспіль. [5]
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?