Як приховати видиму лінію трусиків

Кроки

  • Avoid Panty Lines Step 1 Version 2.jpg 1 Давайте з'ясуємо, чому видно ці лінії. ВЛТ з'являються, коли резиночки нижньої білизни врізаються в сідниці. [1] Сідницях більше нікуди подітися, як випирати назовні з обох сторін, тоді як гумки тиснуть на них і створюють цю явну лінію. Тому, ставимо мету, або запобігти появі цих відбитків на ваших сідницях, або змістити їх у нижню частину сідниць, де вони не будуть видні під певним одягом.
  • Avoid Panty Lines Step 2 Version 2.jpg 2 Вибирайте білизну, що підходить вам за формою сідниць. В продажу зараз дуже великий вибір білизни, можна підібрати таку, яка буде ідеально сидіти на вашій фігурі, просто доведеться зробити кілька спроб, перш ніж знайдеться найбільш підходить вам за стилем. Головний секрет полягає в тому, щоб купувати трусики, які добре сидять! Переконайтеся, що ви вмієте купувати правильне білизна, яке досить прикриває ваші сідниці, хоча б настільки, наскільки вони можуть це робити і не «врізаються» занадто щільно. З іншого боку, якщо ви купуєте дуже вільний білизна, воно буде збиратися в складки під одягом, одяг буде сидіти нерівно, під нею будуть проглядатися ті ж зморшки і шишки від складок.
    • Якщо ви володієте хлоп'ячою постаттю, спробуйте трусики-шорти, які не будуть перерізати ваш зад. [2] Такі трусики повністю прикривають зад, вони можуть бути еластичними або сітчастими, і не видно крізь одяг. Ці матеріали не дають білизні збиратися і забезпечують приємний вигляд під одягом.
    • При повній фігурі вибирайте безшовне білизну або трусики з високою посадкою.[3]
  • Avoid Panty Lines Step 3 Version 2.jpg 3 Вибирайте правильну тканину. Білизну, приймає форму вашого тіла, менше створює ВЛТ. Еластичні і спандексовые трусики відмінно сидять на фігурі, не демонструючи швів, а бавовняні виглядають пом'яте під одягом і створюють ВЛТ. Однак, трусики з бавовни дуже зручні і більшість жінок мають їх в достатку, так от, частина фокуса полягає в тому, що просто не надягати їх під одяг, під якою вони будуть виділятися. Враховуючи, що більшість бавовняних трусиків має товсті гумки, найімовірніше, вони будуть проступати через одяг, так що не забудьте подивитися в дзеркало чи попросити близьку подруг чесно сказати про те, як це виглядає. (Більшість же еластичних, з іншого боку, мають більш тонку гумку, що не дає ВЛТ.)
  • Avoid Panty Lines Step 4 Version 2.jpg 4 Будьте обережні з кольором. Якщо яскраво-рожеві трусики під темною одягом будуть виглядати добре, то картина кардинально зміниться, якщо ви надягнете їх під білу або світлу! Ми побачимо набагато більше, ніж очікувалося! Під світлий одяг рекомендується надягати білизну в тон вашої шкіри. Тілесне білизна гармонує з вашою шкірою і лінії будуть невидимими. Майте на увазі, що білизна тілесного кольору означає, що воно точно підходить вашому тону шкіри. Якщо воно світліше або темніше вашої шкіри, то ВЛТ все одно буде видно.
  • Avoid Panty Lines Step 5 Version 2.jpg 5 Вибирайте трусики-стрінги або щось схоже. Це самий оптимальний спосіб уникнути ВЛТ. У стрінгів просто немає ліній, які б просвічували, що полегшує життя багатьом жінкам. Слідкуйте за видом ззаду, коли сідаєте або сідаєте на навпочіпки.У цих положеннях, як правило, половина трусиків висовується назовні, особливо якщо ви носите штани і спідниці з низькою посадкою.Проте, існує безліч жінок, які категорично не люблять вдягати стрінги, для них є ще кілька варіантів: br>
    • Надайте красиву форму фігури за допомогою білизни. Коригувальна білизна – ще одна відмінна альтернатива стрингам. Це тип трусиків, які починаються високо на талії і спускаються до середини стегон. Еластичні або спандексовые зроблять вашу фігуру витонченою і обтічним. Також вони мають тісні властивості, вдавлюючи всередину небажані опуклості, в них ви будете почувати себе привабливішою і впевненіше.
    • Спробуйте носити труси-шорти, боксери або французькі трусики. Це відмінний варіант, якщо ви не хочете носити стрінги; вони не будуть перерізати ваші сідниці т. к. вони довші. Однак, можуть бути видні через щільно прилеглі штани.
    • Не носіть нижньої білизни! Якщо ви досить сміливі, просто не надягайте білизна. Це єдино вірний спосіб бути впевненим і вільним від будь-яких ВЛТ і потай відчувати себе сексуальною. Якщо ви відчуваєте себе некомфортно, показуючи, що ви без нижньої білизни, зробіть вигляд, що ви в білизні, для цього можна придбати спеціальні бавовняні пластирі і приклеїти їх всередину ваших штанів. Це дасть вам свободу ходити без білизни і не відчувати косих поглядів.
  • Avoid Panty Lines Step 6 Version 2.jpg 6 Спробуйте трусики з тонкого фіброволокна. Це легкий, тягнеться матеріал, усуває опуклості на тілі.
  • Avoid Panty Lines Step 7 Version 2.jpg 7 Будьте особливо обережні, коли надягаєте підтягуючу одяг. Щільна обтягуючий одяг обов'язково виявить хоч одну ВЛТ. У цьому випадку стрінги або безшовні трусики вам в допомогу. Вони не будуть упиватися в ваше тіло і слідів не виникне.
  • Поради

    • Використовуйте безшовне білизну (великий вибір марки Victoria's secret).
    • Щоб ви не робили, вам повинно бути зручно.
    • Якщо ви вирішили не одягати білизну, не надягайте при цьому джинси або одяг з інших щільних тканин, це створить неприємні больові відчуття при терті.
    • Підбирайте білизна за розміром, воно не повинно бути занадто вузьким чи дуже вільним.
    • Щоб білизна не виділялося, носіть одяг з більш щільних тканин. Крім того, подивіться, як помітні бюстгальтери під одягом, просто ставтеся до цього простіше.
    • зрештою, видимі лінії білизни – це ж не трагедія всього життя. Насправді, деяких це навіть збуджує. Проте, робити вигляд, що ви їх не помічаєте – нерозумно і навряд чи підвищить ваш модний рейтинг.
    • Вибирайте джинси з щільного деніму, уникайте тонкого і дешевого.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?