Як приготувати грибний суп
Інгредієнти
- 20 грибів
- 1 цибулина
- 750 мл лука
- 3 столові ложки борошна
- Зелень (петрушка, зелена цибуля, м'ята, шавлія та ін)
- Рослинне масло
Кроки
1 гриби Наріжте скибочками.
2 Подрібніть цибулю.
3 Подрібніть зелень.
4 Налийте 1 чайну ложку масла у велику сковороду або в каструлю.
5 Обсмажте гриби і цибулю, поки цибуля не стане прозорим, а гриби не зменшаться і потемніють.
6 Перемішуйте гриби з цибулею до тих пір, поки вони добре не перемішається. В суміші не повинно бути грудочок.
7 Додайте молоко і борошно в каструлю з грибами.
8 Постійно помішуйте суп, поки він не загусне.
9 Додайте сіль т перець за смаком, так як грибний суп може бути прісним.
10 Розлийте суп в супниці і посипте рубаною зеленню.. Попередження
- Цибуля може змусити вас плакати, коли ви будете його різати. Ви можете уникнути цього, помістивши його в морозильну камеру на дуже короткий час (не заморожуйте). Або почитайте, як покришити цибулю без сліз.
- Будьте обережні, коли будете пробувати суп. Він може бути гарячим.
Рекомендуємо для перегляду