Як одягтися для клубу

Кроки

  • Dress for the Club Step 1.jpg 1 Душ. Будьте абсолютно чистою! Ваше волосся повинні бути вимиті, оброблені кондиціонером і нещодавно підстрижені. Довгі неохайні волосся, навіть якщо вони чисті і покриті кондиціонером, не виглядають привабливо. Зніміть будь-старий лак для нігтів, перш ніж іти в душ, а потім потріть їх, щоб зробити нігті супер чистими.
  • Dress for the Club Step 2.jpg 2 Зволоження. Зволожте все! Ваша шкіра буде вдячна вам, і буде добре виглядати.
  • Dress for the Club Step 3.jpg 3 Нанесіть трохи засобу для волосся на вологі волосся. Нанесіть кондиціонер, який не потрібно змивати, засіб для випрямлення волосся, засіб для завивки, те, що як вам здається, вам необхідно.
  • Dress for the Club Step 4.jpg 4 Підготуйте свій наряд. Коли ви в клубі, чим менше одягу, тим ... іноді більше. Так, крихітне сукню з жакетом або блейзером будуть доречними. Шорти, підбори і блузка також підійдуть. Сплануйте все до останньої деталі, – яку сумочку візьмете, і яку взуття збираєтеся взути? Що стосується сумки, адже ви не хочете взяти продуктовий мішок, повний косметики, готівки, з пляшкою з водою, закусками, з мобільним телефоном, зарядним пристроєм і т. д. і т. п. Невеликий клатч або маленька сумочка – популярний вибір. Таким чином, ви не будете тягати з собою всю ніч ваші речі. Що стосується взуття, вибирайте щось на зразок каблуків, ботильйонів, або навіть милих балеток. Ви можете не взувати кросівки, шльопанці або зимові чоботи, в залежності від того, якого вигляду ви збираєтесь досягти.
  • Dress for the Club Step 5.jpg 5 Нафарбуйте нігті. Навіть якщо ви хочете мати природний вигляд, нанесіть прозору або нейтральну емаль і змусить ваш образ виглядати набагато більш цілісним. Використовуйте лак для нігтів хорошої якості, як наприклад, OPI або Essie або інші схожі лаки для нігтів. Використовуючи емаль для швидкої сушки лаку хорошої якості, зменшить кількість витраченого часу І збереже лак на довше.
  • Dress for the Club Step 6.jpg 6 Зробіть зачіску. Будь-яку, яку захочете; гульку, хвостик, розпущене, наполовину зібрані, з затискачами, без них, варіантів маса. Просто додайте невеликі зусилля і зробіть ваші волосся візуально здоровими, блискучими та придатними під наряд. Це може означати, використання випрямляє плойки або щипців для завивки, щоб підкреслити красу вашого волосся.
  • Dress for the Club Step 7.jpg 7 Нанесіть ТРОХИ макіяжу, щоб добре виглядати. Підкресліть свою красу і проявіть ваші кращі риси! Якщо ваші брови рідкі, підфарбуйте їх олівцем. Якщо ви хочете яскраві очі, нанесіть тіні для повік, рідку підводку, туш і т. д. Якщо ви хочете чистий природний вигляд, просто нанесіть нейтральні тіні для повік і трохи гарної чорної або коричневої туші. Якщо у вас проблемна шкіра, нанесіть тональну основу хорошої якості і консилер. Закріпіть вид легким нанесенням пудри. Нанесіть рум'яна, щоб надати вашому обличчю трохи кольору, бронзатор, щоб надати вам легкий загар. Існує дуже багато можливостей з косметикою, які залежать від зовнішнього вигляду, який ви хочете отримати! Тим не менш, не приносьте весь ваш комплект косметики з собою в бар. Візьміть вашу помаду і блиск, можливо, найбільше це ще і пудру... Ваш макіяж повинен бути накладений і завдано добре, так що вам не доведеться наносити більше туші ввечері, або ще рум'ян т. д.
  • Dress for the Club Step 8.jpg 8 Надіньте ідеальний наряд. Тепер, коли ваші волосся зроблені, ви ідеально чиста, зволожена, нігті зроблені, і нанесений макіяж... Цей наряд повинен бути таким, в якому ви зможете легко рухатися.
  • 9 Візьміть кілька речей. Візьміть гроші – більше, ніж ви думаєте, вам може знадобитися, як відсоток з банкомату за зняття. Пам'ятайте про вашій сумочці? Ну, вона дійсно не повинна дозволити вам взяти більше, ніж потрібно в будь-якому випадку. Так, гроші, блиск для губ / помада, стільниковий телефон, і начебто все!

    [[Image:Dress for the Club Step 9.jpg|center|
  • 10 Нарешті, нанесіть добрі духи... Посміхайтеся... Пам'ятаєте, що ви збираєтеся, щоб добре провести час! Будьте раді, щасливі й упевнені в собі, і люди полюблять вас!

    Dress for the Club Step 11.jpg


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?