Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як приготувати овочі

Рекламний блок

Кроки

  • Cook Vegetables Step 1.jpg 1 Парові овочі. Помістіть парову корзину на нижній рівень пароварки або каструлі. Додайте достатню кількість води. Наповнюючи підстава пароварки водою, переконайтеся, що кошик знаходиться вище води. Покладіть овочі. Увімкніть середню температуру. Вода кипітиме, і перетворюватися в пару, овочі будуть готуватися. Готуйте овочі до потрібного ступеня готовності. Якщо ви хочете зберегти більшу кількість поживних речовин, закінчите процес приготування, коли овочі ще залишаються твердими і мають яскравий колір. Деякі люди воліють м'які овочі і готують їх довше, але, на жаль, при довгої термічній обробці овочі втрачають багато вітамінів.
  • Cook Vegetables Step 2.jpg 2 Запечені овочі. Після того, як ви почистіть овочі, покладіть їх у миску і побризкайте оливковою олією. Додайте приправи, такі як сіль, цибульний чи часниковий порошок. Перемішайте. Покладіть овочі в один шар у форму для запікання. Запікайте в духовці при температурі 350 градусів, поки овочі не стануть м'якими. Запікання краще всього використовувати, коли ви готуєте овочі цілком або порізані великими шматками.
  • Cook Vegetables Step 3.jpg 3 Пасеровані овочі. Налийте масло або рідину на дно сковороди. Увімкніть піч на середній вогонь. Коли масло добре розігріється, додайте нарізані овочі. Помішуйте безперервно, поки овочі не стануть яскравими і хрусткими.
  • Cook Vegetables Step 4.jpg 4 Овочі, приготовані в мікрохвильовій печі. Приготування овочів в мікрохвильовій печі, подібно до використання процесів, коли ви готуєте парові або варені овочі, в залежності від того, скільки води ви додасте при приготуванні. Накрийте контейнер, і помістіть його в мікрохвильову піч на кілька хвилин. Перемішайте овочі добре.
  • Cook Vegetables Step 5.jpg 5 Овочі, приготовані на грилі. Розігрійте гриль. Після того, як розігрітий гриль, покладіть крупно порізані овочі. Якщо гриль добре розігрітий, ви зможете приготувати смачні хрусткі овочі. Якщо гриль не досить гарячий, овочі будуть м'якими, а не хрусткими. Овочі можна змастити маслом і посипати різними приправами, до того, як поміщати їх на гриль.
  • Cook Vegetables Step 6.jpg 6 Смажені овочі. Покладіть овочі в сковороду, попередньо змащену маслом. Увімкніть піч на середній вогонь. Коли масло розігріється, додайте нарізані овочі. При бажанні, ви можете приготувати овочі в паніровці. Переверніть овочі, коли нижня сторона придбає золотавий колір. Овочі будуть продовжувати готуватися ще кілька хвилин після того, як ви видалите їх з сковороди, оскільки жар залишається ще деякий час.
  • Cook Vegetables Step 7.jpg 7 Варені овочі. Покладіть овочі в каструлю і залийте їх достатньою кількістю води, щоб вона повністю покривала овочі. Варіть, поки овочі не стануть м'якими. Цей метод швидкий, проте, в процесі варіння овочі втрачають багато вітамінів. Ще одним недоліком цього методу є те, що овочі можуть стати водянистими. Щоб попередити це, злийте воду, що залишилася, або використовуйте її при приготуванні інших страв, наприклад супу.
  • вам знадобиться

    • очищені, нарізані овочі
    • каструля
    • парова корзина
    • контейнер
    • блюдо для запікання
    • оливкова або рослинне масло
    • приправи
    • сковорода
    • гриль
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?