Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як приготувати стейк

Рекламний блок

Інгредієнти

  • Порциональность: 2 – 4 порції
  • Час на підготовку: 30 хвилин
  • Час приготування: 60 хвилин
  • 1 кг лопатки, гомілки, огузка або пашини
  • 1 склянка вершкового супу-пюре з грибів або картоплі
  • 6 середніх рубаних моркви
  • 3 середніх картоплини, розрізаних на четвертинки
  • 1 середня різана цибулина
  • 1 ч. л. часникового порошку
  • 1 ч. л. чорного перцю
  • 1ч.л. солі

Кроки

  • Bake a Steak Step 1 preview.jpg 1 Промийте стейк під проточною водою.
  • Bake a Steak Step 2 preview.jpg 2 Висушіть м'ясо паперовими рушниками.
  • Bake a Steak Step 3 preview.jpg 3 Розігрійте духовку до 230?С.
  • Bake a Steak Step 4 preview.jpg 4 Покладіть м'ясо у велику чавунну сковороду або скляну форму для смаження.
  • Bake a Steak Step 5 preview.jpg 5 Викладіть різані овочі на м'ясо.
  • Bake a Steak Step 6 preview.jpg 6 Змішайте суп-пюре з приправами. Або посипте приправами безпосередньо м'ясо, перш ніж викладати овочі і поливати їх супом-пюре.
  • Bake a Steak Step 7 preview.jpg 7 Вилийте суп-пюре в м'ясо з овочами.
  • Bake a Steak Step 8 preview.jpg 8 Щільно закрийте сковороду. Якщо у вас форма без кришки, накрийте її фольгою.
  • Bake a Steak Step 9 preview.jpg 9 Запікайте м'ясо близько 1 години.
  • Bake a Steak Step 10 preview.jpg 10 Дістаньте сковороду з духовки.
  • Bake a Steak Step 11 preview.jpg 11 Перекладіть овочі і підлив в чашу.
  • Bake a Steak Step 12 preview.jpg 12 Перекладіть стейк на обробну дошку. Використовуйте дві великі ложки. М'ясо повинно вийти дуже ніжним, тому використовувати виделки не рекомендується.
  • Bake a Steak Step 13 preview.jpg 13 Поріжте стейк проти волокон на порційні шматки.
  • Bake a Steak Step 14 preview.jpg 14 Викладіть м'ясо і овочі на одну тарілку.
  • Поради

    • Щоб зробити підливу гущі, домішайте борошно або кукурудзяний крохмаль. Коли м'ясо готове, і ви вже переклали овочі і м'ясо в тарілку, поставте сковороду на плиту і підігрійте на середньому вогні. Додайте кілька щіпок борошна або крохмалю і доведіть суміш до кипіння при постійному помішуванні. Полийте стейк готової підливою.
    • Замаринуйте м'ясо заздалегідь. Однак і без маринування, м'ясо вийти м'яким завдяки супу і цілій годині запікання в духовці.

    Попередження

    • Жорстка вирізка не стане м'якою, якщо ви не закриєте форму щільно кришкою під час приготування м'яса. Якщо ви використовуєте фольгу, щільно закріпіть її над м'ясом, як кришку.

    вам знадобитися

    • Чавунна сковорода або сковорода для смаження з кришкою
    • Фольга
    • Паперові рушники
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?