Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як розбити яйце

Рекламний блок

Кроки

  • Break an Egg Step 1 preview Version 2.jpg 1 Візьміть яйце в домінантну руку. Вам необхідний максимальний контроль над яйцем. Якщо ви використовуєте іншу руку, то воно може випадково вислизнути.
  • Break an Egg Step 2 preview Version 2.jpg 2 Тримайте його між великим пальцем і першими двома пальцями.
  • Break an Egg Step 3 preview Version 2.jpg 3 Рішуче вдарте яйце животом об тверду поверхню. Переконайтеся, що ви збираєтеся вдарити саме по самій широкій частині яйця. Якщо ви розіб'єте яйце ближче до вершини або низу, то, швидше за все, воно зруйнується у вас в руках.
    • Деякі кажуть, що яйця краще розбивати на плоскій поверхні, а інші люблять, щоб розбити їх об край металевої миски чи каструлі. Обидва методи однаково гарні.
    • Ви також можете вдарити чим-небудь твердим яйце, замість того, щоб робити навпаки. Спробуйте взяти важкий ніж або інший важкий предмет, і вдарити їм яйце по центру.
  • Break an Egg Step 4 preview Version 2.jpg 4 Відкрийте половинки яйця. Використовуйте великий палець другої руки, щоб обережно відсунути тріснуту частина яєчної шкаралупи, потім обома руками відокремте половинки. Робіть це обережно, щоб звести до мінімуму шанси, що яйце розкришиться і маленькі шматочки шкаралупи потраплять в миску.
    • Досвідчені кухарі, яким необхідно розбивати дюжини яєць відразу, можуть відкривати половинки яєць однією рукою. Для того, щоб зробити це, покладіть яйце у долоні, тріснутою частиною по центру, і тримаєте над мискою обличчям вниз. Використовуйте свій вказівний палець, щоб стабілізувати задню частину яйця, потім розділіть половинки, використовуючи великий і середній пальці. Цей метод вимагає дуже багато практики!
  • Break an Egg Step 5 preview Version 2.jpg 5 Злийте яйце в миску або каструлю. Якщо ви збираєтеся використовувати всі яйце, то злийте все – жовток і білок.
    • Для того, щоб відокремити білок від жовтка, тримайте яйце над мискою і обережно перекладайте жовток в половинки шкаралупи туди-сюди, щоб білок потрапив в миску, а жовток залишився цілим в половинці яєчної шкаралупи.
  • Break an Egg Step 6 preview Version 2.jpg 6 Готово.
  • Поради

    • Робіть це над мискою.
    • Вимийте руки перед і після розбиванням яйця!
    • Якщо ви вирішите посипати навколо ваших садових рослин роздроблену яєчну шкаралупу, то комахи будуть триматися від них подалі.

    Попередження

    • Ніколи не розбивайте яйця прямо над тією мискою, де ви готуєте свою страву. Завжди розбивайте яйця в окремій мисці. По-перше, в разі потрапляння шматочків шкаралупи, або якщо в яйці виявиться кров, ви зможете видалити їх перед додаванням в основну миску.

    вам знадобиться

    • Яйце(а)
    • Плоска поверхня
    • Чистий скляний миска
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?