Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як настояти оливкову олію

Рекламний блок

Кроки

  • Infuse Olive Oil Step 1 preview.jpg 1 Виберіть пляшку для настояного олії.
    • Знайдіть пляшку з герметичною кришкою.
    • Найкраще підійдуть пляшки з корковою пробкою. Металеві кришки можуть іржавіти з плином часу і навіть можуть вплинути на смак оливкової олії.
    • Вимийте пляшки з милом і гарячою водою, повністю висушіть їх перед використанням, розмістивши на сонці або залишивши на ніч. Це дозволить воді випаруватися.
  • Infuse Olive Oil Step 2 preview.jpg 2 Вирішите, які трави хочете використовувати.
    • Виберіть трави на основі ваших уподобань і того, як плануєте використовувати масло. Рекомендується використовувати чебрець, розмарин, шавлія, базилік і орегано.
    • Можете використовувати сушені або свіжі трави, але доведеться зробити додатковий крок сушіння зелені, щоб запобігти зростання бактерій в оливковій олії.
    • Масло зазвичай настоюється з одного виду трав, але можна вмішати і інші аромати, в залежності від ваших уподобань.
  • Infuse Olive Oil Step 3 preview.jpg 3 Вимийте зелень і повністю просушіть.
    • Можете просушити трави, залишивши їх на сонце на кілька годин. Також можете висушити свіжі трави, розклавши на деку і нагріваючи їх в духовці протягом декількох хвилин на слабкому вогні.
    • Перед використанням трав в оливковій олії слід висушити, щоб бактерії не розвивалися в пляшці олії. Хоча бактерії зазвичай не розвиваються в простому оливковій олії, але вони можуть з'явитися, якщо в маслі присутня вода, наприклад, вода в свіжої зелені і часнику.
  • Infuse Olive Oil Step 4 preview.jpg 4 Об'єднайте трави і оливкове масло.
    • Це може бути зроблено шляхом розміщення сушених трав у нижній частині пляшки. Використовуйте лійку і налийте масло зверху трав, наповнюючи пляшку майже доверху.
    • Нагріти на плиті масло і трави - ще один спосіб об'єднати трави і масло. Це швидко об'єднає аромат трав і зможе запобігти зростанню бактерій. Процідіть трави.
  • Infuse Olive Oil Step 5 preview.jpg 5 Закрийте пляшку і зберігайте в прохолодному, сухому місці протягом 1 тижня.
    • Масло буде швидко схоплювати аромат трав, який буде посилюватися протягом довгого періоду часу.
    • Зберігайте настояне оливкове масло в холодильнику і використовуйте його протягом тижня, якщо використовували для нього свіжі трави або ароматизатори, такі як часник, лимон або перець.
    • Можете зберігати настояне оливкова олія довше, якщо використовували сушені трави. Оливкова олія може зберігатися від декількох тижнів до декількох місяців, але відразу ж позбавтеся від нього, як тільки воно зіпсується.
  • Infuse Olive Oil Step 6 preview.jpg 6 Готово.
  • Поради

    • Можете використовувати інші види кулінарних жирів, щоб зробити настояне масло.
    • При приготуванні настояного масла можете комбінувати аромати трав, думаючи про смак приправи для салатів, які добре поєднуються разом.

    Попередження

    • Ботулізм — один з видів бактерій, які можуть розвиватися в оливковій олії з травами, містить певну кількість води. Ось чому надзвичайно важливо повністю висушити трави і пляшки або тримати масло в холодильнику і швидко його використовувати.

    вам знадобиться

    • Сушені або свіжі трави
    • Пляшка з кришкою або пробкою
    • Оливкове масло
    • Лист
    • Лійка
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?