Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як запекти картоплю в духовці

Рекламний блок

Інгредієнти

  • 8 великих (переважно борошнистих) картоплин
  • 100 мл рослинного (напр. оливкової) олії
  • Сіль і перець

Кроки

  • Make Roast Potatoes Step 1 preview Version 2.jpg 1 Підготуйте картоплю. По-перше, почистіть картоплю. Краще всього використовувати овощечистку, вона зрізає шкірку набагато тонше, ніж звичайний ніж. Після того, як ви всю картоплю почистіть, наріжте картоплини на шматки розміром з яйце.
  • Make Roast Potatoes Step 2 preview Version 2.jpg 2 Відваріть картоплю. Доведіть воду до кипіння і варіть картоплю близько 8 хвилин. Картопля має залишитися злегка сирим.
  • Make Roast Potatoes Step 3 preview Version 2.jpg 3 Злийте воду. Притримуйте кришку каструлі, щоб картоплини на вивалилися, злийте воду і остудіть картоплю.
  • Make Roast Potatoes Step 4 preview Version 2.jpg 4 Підготуйте форму для запікання. Налийте у форму досить рослинного масла, щоб закрити дно, поставте форму на верхній деко в духовку, щоб вона грунтовно прогрілася.
  • Make Roast Potatoes Step 5 preview Version 2.jpg 5 Нагрійте духовку. Встановіть духовку на 250?C або на позначку 7 і почніть розігрівати масло.
  • Make Roast Potatoes Step 6 preview Version 2.jpg 6 Наскрібши картоплини виделкою. Коли картопля охолоне, наскрібши виделкою по поверхні картоплин.
  • Make Roast Potatoes Step 7 preview Version 2.jpg 7 Викладіть картоплю в форму для запікання. Коли ви побачите, що масло раскалилось, покладіть картоплю в форму для запікання. Переверніть картоплини в маслі, щоб вони були покриті олією перед запіканням.
  • Make Roast Potatoes Step 8 preview Version 2.jpg 8 Залиште картоплю в духовці. Запікайте картоплю протягом 50-60 хвилин. Після закінчення половини часу переверніть картоплини, щоб вони з усіх боків отримали хрустку скоринку.
  • Make Roast Potatoes Step 9 preview Version 2.jpg 9 Перевірте картоплю. Після того, як час мине, перевірте колір картоплин. Вони повинні придбати золотисто-коричневий колір і бути хрусткими зовні і м'якими всередині.
  • Make Roast Potatoes Step 10 preview Version 2.jpg 10 Злийте масло і подайте на стіл. Вийміть смажену картоплю з форми для запікання, не захоплюючи занадто багато масла. Можна подавати його на стіл. Насолоджуйтесь!
  • Make Roast Potatoes Step 11 preview Version 2.jpg 11 Готово.
  • вам знадобиться

    • 1 велика каструля
    • 1 велика форма для запікання
    • 1 ножа
    • 1 вилка
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?