Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як приготувати імбирне печиво

Рекламний блок

Інгредієнти

  • 170 г коричневого цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 4 ст. ложки патоки
  • 1 яйце
  • 375 г борошна
  • 2 ч. ложки соди або розпушувача
  • 1/2 ч. ложки меленої гвоздики
  • 1 ч. ложки кориці
  • 1/4 ч. ложки солі
  • 1/2 ч. ложки меленого імбиру
  • 100 г цукру

Кроки

  • Make Ginger Snaps Step 1 preview Version 4.jpg 1 Попередньо нагрійте духовку до 165 C і підготуйте лист.
  • Make Ginger Snaps Step 2 preview Version 4.jpg 2 Змішайте масло і коричневий цукор. Якщо ви перемішуєте за допомогою блендера або міксера, почніть з низькою швидкості, а приблизно через хвилину трохи збільште швидкість і перемішуйте протягом однієї-двох хвилин.
  • Make Ginger Snaps Step 3 preview Version 4.jpg 3 Знову зменшіть швидкість і додайте патоку.
  • Make Ginger Snaps Step 4 preview Version 4.jpg 4 Перемішуйте протягом хвилини, а потім додайте яйце.
  • Make Ginger Snaps Step 5 preview Version 4.jpg 5 Збільшіть швидкість і перемішувати до однорідної маси.
  • Make Ginger Snaps Step 6 preview Version 4.jpg 6 Переключіть міксер на саму низьку швидкість і додайте половину борошна. Перемішувати до однорідної маси.
  • Make Ginger Snaps Step 7 preview Version 4.jpg 7 Засипте борошно і знову перемішайте до однорідної маси.
  • Make Ginger Snaps Step 8 preview Version 4.jpg 8 Додайте мелену гвоздику, харчову соду (або розпушувач тіста), імбир, сіль і корицю. Все ретельно перемішайте і вимикати міксер.
  • Make Ginger Snaps Step 9 preview Version 4.jpg 9 За допомогою шпателя ще трохи помісіть тісто. Потім помістіть ємність з тістом в морозилку приблизно на годину.
  • Make Ginger Snaps Step 10 preview Version 4.jpg 10 Дістаньте тісто. Руками зробіть маленькі кульки з тіста.
  • Make Ginger Snaps Step 11 preview Version 4.jpg 11 Обваляйте кожну кульку в цукрі і покладіть на деко. Між кульками залишайте кілька сантиметрів, оскільки при випіканні вони збільшаться в розмірах.
  • Make Ginger Snaps Step 12 preview Version 3.jpg 12 Випікайте 10-15 хвилин, а потім вийміть і дайте охолонути.
  • Make Ginger Snaps Step 13 preview Version 4.jpg 13 Подавайте на стіл печиво тоді, коли воно охолоне.

  • вам знадобиться

    • Ємність для змішування
    • Міксер
    • Лист
    • Кулінарний шпатель
    • Ложка
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?