Як приготувати шоколадний пиріг тарт

Інгредієнти

  • 200 г готового тіста
  • 500 г темного шоколаду
  • 30 г вершків
  • 200 мл молока
  • 2 яйця
  • 30 мл бренді
  • Збиті вершки
  • 1/4 ч. л. солі

Кроки

  • Make a Chocolate Tart Step 01.jpg 1 Розігріти духовку до 180 градусів за Цельсієм.
  • Make a Chocolate Tart Step 02.jpg 2 Візьміть форму для випічки, на дно покладіть тісто, розподіливши його по всій поверхні. Обережно, не розірвіть тісто.
  • Make a Chocolate Tart Step 03.jpg 3 Тісто має бути розподілено по дну та по краях форми для випічки. Її можна попередньо змастити маргарином або маслом. Зробіть невеликі отвори з допомогою виделки в тесті. Таким чином, тісто не буде підніматися.
  • Make a Chocolate Tart Step 04.jpg 4 Запечіть тісто. Ви можете прикрити його зверху алюмінієвою фольгою всередину форми можна покласти квасолю, щоб тісто не піднімалося. Запікайте тісто протягом 20-25 хвилин.
  • Make a Chocolate Tart Step 05.jpg 5 Вийміть тісто з духовки, зніміть фольгу і приберіть квасоля. Скоринка повинна бути золотого або коричневого кольору. Якщо вона ще не набула потрібний відтінок, поставте тісто в духовку ще на 5 хвилин.
  • Make a Chocolate Tart Step 06.jpg 6 Розтопіть шоколад. Вам знадобиться нержавіюча каструля, щоб розтопити шоколад. Ви можете зробити це на паровій бані. Підігрійте воду, коли вона закипить, поставте зверху на каструлю миску з шоколадом. З часом він розтане від гарячої пари.
  • Make a Chocolate Tart Step 07.jpg 7 Підігрійте рідини - вершки, молоко і бренді. Додайте сіль. Поставте на невеликий вогонь, не доводьте до кипіння.
  • Make a Chocolate Tart Step 08.jpg 8 Зробіть начинку. Збийте яйця в невеликій мисці і влийте у молоко. Змішайте все це з розтопленим шоколадом, повільно збиваючи. Суміш повинна бути досить густий і не пінистої.
  • Make a Chocolate Tart Step 09.jpg 9 Тепер акуратно влийте суміш у форму з тестом. Поставте в духовку.
  • Make a Chocolate Tart Step 10 Version 2.jpg 10 Приготуйте пиріг. Поставте її в розігріту піч на 5 хв, потім вимкніть газ і залиште пиріг в печі ще на 40 хвилин. Поставте готовий пиріг в холодильник на 3 години, щоб він охолов.
  • Make a Chocolate Tart Step 11 Version 2.jpg 11 Подавайте на стіл холодним з морозивом або збитими вершками.
  • Поради

    • Щоб тісто не піднімалося, воно має полежати в морозильній камері протягом 5 хвилин.
    • Шоколад краще всього розтоплюється на водяній бані. Це кращий спосіб, який можна використовувати в домашніх умовах. Якщо розтоплювати шоколад на вогні, він почне згортатися.
    • Замість бренді можна використовувати інший лікер.

    вам знадобиться

    • 500 г неприготовленной квасолі
    • Форма для випічки
    • 2 каструлі
    • 1 миска
    • Віничок
    • Ложка
    • Дерев'яна лопатка
    • Духовка
    • Вилка
    • Алюмінієва фольга
    • Решето або друшляк


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?