Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як видаляти друзів на Facebook

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 2: Видалити друга на Facebook
  • 1 Зайдіть на Facebook.
  • Delete Friends on Facebook Step 2 Version 2.jpg 2 Перейдіть на профільну сторінку і клікніть на поле "друзі".
  • Delete Friends on Facebook Step 3 Version 2.jpg 3 Знайдіть друга, якого ви хотіли б видалити і потримайте курсор на його ім'я поки не з'явиться поле. Якщо друзів у вас багато, то можна скористатися пошуком.
  • Delete Friends on Facebook Step 4 Version 2.jpg 4 Наведіть курсор на галочку «Друзі» і клацніть «Видалити з друзів». Ви не тільки видалите цю людину зі списку своїх друзів, але і себе і його списку.
  • 5 Готово.[1]
  • Метод 2 з 2: Блокувати пости у стрічці новин

  • Delete Friends on Facebook Step 6 Version 2.jpg 1 знайдіть найостанніший пост друга на Facebook. Наведіть курсор на падаюче меню у верхній частині поста.
    • Виберіть в падаючому меню опцію «Приховати».
    • Виберіть зміни того, які саме апдейти ви будете отримувати.
    • Виберіть статуси, які хочете бачити.
  • Delete Friends on Facebook Step 7.jpg 2 Приховайте пости і запрошення від ідіотських ігор на Facebook.
      перейдіть на падаюче меню в правому верхньому куті поста.
    • виберіть " Приховати все _____», і ви більше не побачите постів від гри.
  • Delete Friends on Facebook Step 8.jpg 3 Для контролю за тим, які саме посади ви бачите використовуйте таймлайн одного.
      перейдіть на таймлайн друга і наведіть курсор на клавішу "друзі" вгорі.
    • Для включення або виключення апдейтів виберіть показувати в стрічці.[2]
  • Поради

    • Якщо ви заблокували чиї-то пости, а потім передумали і хочете їх розблокувати, перейдіть до Стрічці новин в лівому бічному полі і натисніть на іконку з олівцем. Якщо хочете прибрати людину зі списку, клікніть " X " поруч з ім'ям людини. повідомлення не буде надіслано друзям, так що видаляйте без побоювань. Пам'ятайте, віддалені друзі будуть бачити ваші коментарі до постів спільних друзів, а ви, відповідно, їх коментарі.

    Попередження

    • Якщо у когось встановлений програмка "Unfriend Finder (розширення для Firefox), то ваш колишній друг може отримати повідомлення, що ви видалили його з друзів.
    • Якщо ви хочете знову стати друзями – надішліть новий запит.


    вам знадобиться

    • Аккаунт на Facebook
    • Комп'ютер
    • Вихід в інтернет
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?