Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як збивати яйця

загрузка...

Кроки

  • Whisk Eggs Step 1.jpg 1 Візьміть яйце(а) кімнатної температури (18-23?C).
  • Whisk Eggs Step 2.jpg 2 Для збивання яйця (яєць) візьміть досить глибоку керамічну або скляну миску. Перевірте, щоб миска і віночок були бездоганно чистими, бо якщо вони будуть містити хоч крапельку жиру, збити білки до потрібної консистенції вам не вдасться.
  • Whisk Eggs Step 3.jpg 3 Грюкніть яйце(а) про край миски. З допомогою пальців обережно розламайте шкаралупу яйця на дві половини таким чином, щоб жовток залишився в одній з цих половинок. Переконайтеся, що жовток не пошкодився і не капнув в миску разом з білком, так як жир міститься в жовтку не дозволить білку збитися належним чином.
  • Whisk Eggs Step 4.jpg 4 Візьміть віночок або міксер щоб збивати білок до тих пір, поки він не стане густим, але не висушеним на вигляд. Найкраще підійде віночок (до речі один з недорогих), який являє собою кілька каплевидних петель з тонкого дроту закріплених на рукоятці! Для зручності нахиліть миску на 45 градусів, під таким же нахилом занурте віночок в білок, і почніть його повільно обертати (здійснювати кругові або спіралевидні рухи) поступово збільшуючи швидкість для створення циркуляції повітря під час збивання білків та уникаючи сильних махов руки.
  • загрузка...


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?

    загрузка...