Як отримувати вітамін К

Кроки

  • Get Vitamin K Step 1.jpg 1 Дізнайтеся про їжу містить вітамін К: зелені овочі дуже важливі, особливо листя шпинату і капуста; молочні жири, що містяться в таких продуктах, як масло або цільне молоко, особливо якщо тварини їли траву; молюски або інші морепродукти; деякі ферментовані продукти, такі як соєвий сир (або натто) і витриманий сир; яйця; і м'ясо (особливо печінка) від жуйних тварин, таких як вівці, козли або велика рогата худоба.
  • Get Vitamin K Step 2.jpg 2 Правильно підготуйте продукти. овочі повинні бути приготовлені в жиру або, принаймні, вживатися з жиром, щоб поліпшити засвоєння. Не хвилюйтеся, вітамін К не руйнується при високих температурах, тому продукти можна готувати на сильному вогні.
  • М'ясо повинно бути добре проварено або прожарено, щоб організм його легше переварив. Якщо м'ясо занадто пісне (наприклад, кролик), буде також корисно додати жир.
  • Get Vitamin K Step 3.jpg 3 Їжте приготовані страви. Щоб поліпшити засвоєння вітаміну К з овочів, переконайтеся, що ви добре їх пережовуєте, для того, щоб їх просочити жиром, якщо ви не зробили цього в процесі готування.
  • Поради

    • Якщо хочете приймати добавки, постарайтеся знайти джерело К2, в ідеалі МК-4, а не К1.

    Попередження

    • Люди, що приймають препарати, що розріджують кров, наприклад, варфарин, повинні проконсультуватися з лікарем, перш ніж збільшувати споживання продуктів або добавок з високим вмістом вітаміну К.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?