Як приготувати пиріг зі свининою за рецептом Мелтона Маубрея

Інгредієнти

  • 450 г звичайної борошна
  • 1 яєчний жовток
  • 180 г сала
  • 100 мл молока
  • 900 г нарізаної пісної свинини
  • 3 тонких скибочки бекону
  • 1 чайна ложка подрібненого шавлії
  • 1 чайна ложка чебрецю
  • 1 чайна ложка жиру анчоусного
  • 1/2 чайної ложки спецій
  • 350 мл курячого бульйону
  • 1 збите яйце
  • 15 г желатину
  • 2 столові ложки борошна
  • Сіль і перець

Кроки

  • 1 Просійте борошно. Висипте борошно в сито і потрясіть з боків, просеив її в миску.
  • 2 Додайте яйце борошно. З допомогою дерев'яної ложки зробіть отвір в центрі процідженої борошна. Покладіть яєчний жовток в центр отвору і відкладіть на потім.
  • 3 Розтопити сало. Викладіть сало на сковорідку і додайте молоко. Поставте сковорідку на середній вогонь і розтопіть сало. Як тільки сало буде готове, доведіть до кипіння.
  • 4 Додайте сало. Без зволікання додайте сало в отвір в миску з борошном. Дуже важливо додавати сало, доки воно кипить. З допомогою дерев'яної ложки додайте інгредієнти в середину миски.
  • 5 Замісіть тісто. Присипте робочу поверхню борошном. Покладіть кульку тесту в борошно і присипте його злегка. Замішуйте тісто, використовуючи долоні і пальці, протягом 5 хвилин. Це допоможе прибрати повітря з тіста і зробити його повітряним, тому не поспішайте!
  • 6 Обмотайте тісто харчовою плівкою. Візьміть шматок харчової плівки і повністю обмотайте нею все тісто. Відставте в тепле місце на 20-30 хвилин.
  • 7 Нагрійте духовку. Нагрійте духовку до 200?З (відмітка 6).
  • 8 Змішайте інгредієнти. Додайте шматочки бекону в миску з порізаної свининою. Потім додайте анчоусный жир, чебрець, шавлія і спеції. Присипте сіллю і перцем і додайте 3 столових ложки курячого бульйону. Добре перемішайте суміш з допомогою дерев'яної ложки. Відставте в сторону, зосередившись на тесті.
  • 9 Приготуйте тісто. Розмотайте тісто після того, як воно підійде, і відріжте 2/3. Знову замотайте тісто, так як воно нам знадобиться пізніше. Присипте робочу поверхню борошном і покладіть на неї тісто. Присипте його борошном. Обережно почніть розкачувати тісто з допомогою качалки до розміру форми для печива. Переверніть те, що у вас вийшло, і обріжте краю. Видаліть надлишки тіста, але не викидайте їх. Покладіть тісто на пергаментний папір і проводячи ножем під тестом, підніміть його і переверніть.
  • 10 Зробіть краї тіста. Розмотайте частину тіста і проведіть ножем посередині. Візьміть одну половинку і викладіть її по краях заздалегідь приготованого тесту. Акуратно згорнути цю частину тесту. Візьміть решту і покладіть на іншу сторону тіста і проробіть те ж саме. Обріжте зайве тісто і залиште на потім.
  • 11 Додайте м'ясну суміш. Коли тісто буде готове, візьміть м'ясну суміш і викладіть її у форму з тестом. Злегка розгладьте її і відкладіть на деякий час.
  • 12 Зробіть кришку. Візьміть тісто. Покладіть форму з тіста в середину тіста і обріжте її, щоб вийшов круг. Видаліть зайві частини тіста і залиште для прикраси на потім. Приведіть у порядок краї тіста, але залиште достатньо місця, щоб накрити тісто кришкою. Візьміть кришку і покладіть її акуратно на м'ясо, злегка пригладжуючи її для закріплення. Нарешті зробіть маленьку дірочку по центру кришки з тіста, щоб налити в неї рідину.
  • 13 Прикрасити пиріг. Присипте робочу поверхню борошном. Візьміть тісто, яке у вас залишилося, і присипте його борошном, щоб воно не прилипало. Потім за допомогою ножа для тіста, виріжте три декоративні форми і помістіть їх навколо дірки в пирозі.
  • 14 Додайте яєчну мастило. Акуратно змастіть кришку з пирога збитим яйцем. Тепер пиріг готовий до випікання!
  • 15 Випікайте. Поставте пиріг в середину духовки і випікайте при 200?С протягом 20 хвилин. Після цього зменшіть вогонь до 180?З (відмітка 4). Готуйте ще 2 години. Знову змастіть пиріг яєчної мастилом і готуйте ще 10 хвилин. Дістаньте пиріг з духовки.
  • 16 Залиште пиріг остигати. Після того, як ви дістанете пиріг з духовки, дайте йому охолонути, а потім додайте курячий бульйон (пункт 19).
  • 17 Нагрійте курячий бульйон. Поставте невелику сковорідку на середній вогонь, вилийте в неї курячий бульйон і доведіть його до кипіння, що займає приблизно 5 хвилин. Додайте желатин в киплячий бульйон і ретельно перемішайте до розчинення.
  • 18 Додайте курячий бульйон. Тепер, коли пиріг охолов, необхідно додати курячий бульйон невеликими порціями крізь дірку в пирозі. Зачекайте, поки бульйон затече всередину. Додайте трохи ще. Продовжуйте додавати і залиште пиріг просочуватися. Будьте терплячі, так як це займе деякий час. Залиште пиріг остигати на ніч.
  • 19 Подавайте на стіл. Коли пиріг повністю охолоне, дістаньте його з формочки. Розділіть пиріг на порції і подавайте з гарною англійською гірчицею.
  • Що вам знадобиться

    • 1 формочка, 20.5 см діаметром
    • 2 миски
    • 1 сито
    • 1 сковорода
    • 1 дерев'яна ложка
    • 1 харчова плівка
    • 1 металева ложка
    • 1 качалка
    • 1 ніж для розрізання тесту
    • 1 ніж
    • 1 щіточка для тіста
    • 1 віночок або вилка
    • 1 моток пергаментного паперу, розрізаний до розміру формочки.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?