Як приготувати вершковий крем
Інгредієнти
- 1 склянку розм'якшеного несолоного вершкового масла
- 3-4 склянки просіяного кондитерського цукру
- ? ч. л. солі
- 1 ст. л. ванільного екстракту
- До 4 ст. л. молока або жирних вершків
Кроки
Метод 1 з 2: Приготування базового вершкового крему
1 Збийте масло. Структура вершкового масла залежить від його легкості. Необхідно розпочати роботу з розм'якшеним (не розтопленим) маслом і збивати до тих пір, поки воно не буде мати блідо-жовтий відтінок і не стане м'яким. Використовуйте електричний міксер, щоб збити масло; буде набагато складніше збити його, використовуючи віночок. 2 Додайте цукор олія. Почніть з 3-х склянок кондитерського цукру. Відміряйте цукор і висипте його в миску з маслом, потім збивайте на низькій швидкості, поки інгредієнти не з'єднаються. Включіть міксер на більш високу швидкість і збивайте, поки суміш не стане легкою, як пір'їнка. - Якщо хочете зробити шоколадний вершковий крем, зараз саме час додати несолодкий какао-порошок. Почніть з ? склянки. Якщо бажаєте отримати більш шоколадний вершковий крем, завжди можна додати більше какао-порошку.
- Якщо не подобається шоколадний крем, можете спробувати крем з іншими спеціями. Спробуйте корицю, кардамон, сушені подрібнені пелюстки троянди або лаванди - яку спецію, яка вам підходить.
3 Змішайте ваніль, сіль і крем. Щоб завершити вершковий крем, висипте ваніль і сіль і почніть з 2-х ст. л. крему. Збийте суміш, поки всі інгредієнти не з'єднаються. Готовий вершковий крем повинен бути легким, пухнастим і легко намазувати. - Якщо крем здається занадто сухим, додайте ще 1 ст. л. вершків - в загальній кількості до 4 ложок.
- Якщо крем здається занадто вологим, додайте більше цукру.
- Для аромату, крім ванілі, можете використовувати мигдаль і м'яту.
- Можете пофарбувати вершковий крем, додавши кілька крапель харчового барвника.
Метод 2 з 2: варіацій Приготування крему
1 Зробіть кремову начинку. Змінюючи співвідношення кількості масла і кондитерського цукру, приготуйте більш відповідний крем для начинки тортів і печива. Ця начинка трохи легше, ніж кремова, і може бути зі смаком, який вам подобається. Ось як її зробити: - Збийте 1 склянку розм'якшеного вершкового масла до легкості.
- Додайте ? склянки жиру і добре збийте.
- Додайте 450 р. цукрової глазурі і ? ч. л. солі, потім збийте.
- Додайте ? склянки молока і ? ч. л. ванілі. Збивайте суміш, поки вона не стане сметаноподібної і не буде легко намазувати.
2 Приготуйте крем-помадку. Якщо ви шукаєте більш тверду і міцну начинку, ніж вершковий крем, але з таким же смаком, то крем-помадка як раз для вас. Її роблять із зефіру і масла, таким чином, вона імітує смак вершкового крему, але не так легко тане. Ось як приготувати крем-помадку: - Розігрійте в мікрохвильовій печі 8 склянок міні зефіру, 2 ч. л. ванільного екстракту і 2 ч. л. екстракту олії до тих пір, поки всі інгредієнти не розплавляться.
- В окремій мисці збийте 900 р. кондитерського цукру, ? ч. л. солі, 2 ст. л. води і 1 ст. л. білого кукурудзяного сиропу.
- Поєднати в мисці суміш зефіру і цукрову суміш і збивайте, поки суміш не стане повітряної.
- Переверніть тісто на антипригарну поверхню і місіть протягом 10 хвилин. Щоб тісто не прилипало до рук, змастіть їх рослинною олією.
- Загорніть тісто у харчову плівку і залиште на годину, перед тим як розкачати і використовувати.
Поради
- Якщо крем занадто рідкий, додайте цукрову пудру, якщо надто густий - молоко.
Що вам знадобиться
Джерела і посилання
Рекомендуємо для перегляду