Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як приготувати соте з овочів

Рекламний блок

Кроки

  • Saute Vegetables Step 1 preview.jpg 1 Зберіть інгредієнти. Відміряйте масло і налийте його на сковороду. Поставте сковороду на плиту на середній вогонь і нагрівайте її.
  • Saute Vegetables Step 2 preview.jpg 2 Наріжте овочі. Поріжте кубиками помідори, подрібніть цибулю, болгарський перець наріжте скибочками. Чим тонше шматочки, тим швидше вони приготуються. Якщо поспішайте - ріжте тонко. Якщо не поспішайте - нарізайте овочі товстіший.
  • Saute Vegetables Step 3 preview.jpg 3 Насипте овочі в сковороду. Щоб не було пересмажених або недосмажених овочів, додайте овочі в строгому порядку, за швидкістю їх приготування. Спочатку додайте на сковороду овочі, які готуються довго, а потім ті, які готуються швидко. Або, як варіант, ріжте овочі, які готуються довго більш тонкими шматочками, а ті, які готуються швидко - товстіший.
    • Тривалий час приготування: морква, цибуля, картопля (особливо картопля)
    • Середній час приготування: броколі, болгарський перець
    • Короткий час приготування: гриби, помідори
    • Дуже короткий час приготування: шпинат і інша зелень
  • Saute Vegetables Step 4 preview.jpg 4 Струшуйте овочі один-два рази. Готуйте до тих пір, поки овочі не стануть ніжними (приблизно 3-5 хвилин). Приберіть з вогню.
  • Saute Vegetables Step 5 preview.jpg 5 Посипте вашими улюбленими приправами, такими як перець, кмин, розмарин і сіль.
  • Saute Vegetables Step 6 preview.jpg 6 Збризніть невеликою кількістю свіжого апельсинового соку, якщо хочете. Сік лайма також додасть овочів пікантність.
  • Saute Vegetables Step 7 preview.jpg 7 Готово.
  • Поради

    • Це блюдо відмінно поєднується з бурим або звичайним рисом.
    • Подавайте соте з овочів до м'яса, птиці або риби.
    • Різні овочі готуються різну кількість часу, спробуйте обсмажувати їх окремо.

    Попередження

    • Будьте обережні, не обожгитесь!

    Що вам знадобиться

    • Велика сковорода з довгою ручкою (чавунна краще, ніж тефлонова)
    • Овочі на ваш смак, наприклад:
      • Гриби
      • Помідори
      • Перець (як гострий, так і солодкий)
      • Цибуля
      • Часник
      • Морква
      • Цибуля-шалот
      • Дрібно порізаний червоний картопля
    • Гострий ніж
    • Обробна дошка
    • 2-3 столові ложки олії
    • Оливкова або рослинне масло
    • Різні спеції
    • Цитрусові фрукти для вичавлювання
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?