Як запросити на побачення людину, в яку ви закохані

Кроки

  • Get a Date With Your Crush Step 1.jpg 1 По-перше, вам необхідно стати гарячою штучкою. Вам потрібен сексуальний підхід, вам слід бути у формі і виглядати пристойно. Як тільки у вас з'явиться, з іншими дрібницями вам буде простіше.
  • Get a Date With Your Crush Step 2.jpg 2 "Випадково" зіткнемося з об'єктом вашого потягу. Можливо, під час ланчу, на вулиці або в парку. Якщо ця людина йде додому, чи відпочиває в скейт-парку, "зіткнемося з ним там. Привітайтеся з ним. Швидше за все, він теж привітається з вами.
  • Get a Date With Your Crush Step 3.jpg 3 наступного разу, коли його побачите, запитайте, як його справи. Кажіть коротко і по справі. Суть у тому, щоб спілкуватися «ненавмисно» (невимушено). Не потрібно, щоб цей чоловік знав, що він вам подобається.
  • Get a Date With Your Crush Step 4.jpg 4 Кожен раз, бачачи його, спілкуйтеся трохи довше. Попросіть людину розповісти про себе, або самі розкажіть трохи про себе.
  • Get a Date With Your Crush Step 5.jpg 5 Як тільки у вас з'явиться можливість поспілкуватися з цією людиною близько 5 хвилин, можете запитати, чи не хоче він якось зустрітися. Якщо ця людина прийме запрошення, зустріньтеся, для початку, в громадському місці. Переконайтеся, що цій людині подобається подібне. Якщо йому/їй сподобалося бути з вами, дізнайтеся, чи не хоче він/вона знову зустрітися. Ймовірно, у відповідь ви почуєте «так». Якщо в перший раз людина вам відмовив, не переживайте. Скажіть, що нічого страшного в цьому немає, і що ви хочете піти в торговий центр. Не будьте пригніченою(ним), або ця людина зрозуміє, що він вам подобається. Спробуйте ще раз через тиждень.
  • Get a Date With Your Crush Step 6.jpg 6 Якщо об'єкт вашої пристрасті погодився піти з вами в громадське місце, і ви обидва чудово провели час, і він хоче знову зустрітися з вами, - сходіть поїсти морозива, або кудись, де менше людей. Купіть цій людині який-небудь недорогий сувенір. Якщо ви добре провели час, і ця людина захоче знову зустрітися з вами, це означає, що ви підчепили його/її «на гачок». Якщо він/вона запросить вас на побачення, відмовте, і скажіть, що ви вже зустрічаєтеся з кимось, навіть якщо це не так. Тепер він/вона буде бажати вас ще більше. Як кажуть, заборонений плід солодкий.
  • Get a Date With Your Crush Step 7.jpg 7 Тепер вам потрібно знайти когось для флірту. Можливо, хлопець/дівчина вашого кращого друга/подруги погодиться підіграти легкий флірт. Переконайтеся, що людина, до якої ви небайдужі, десь поруч, і загравайте з підставною «парою». Не цілуйтеся. Обіймайтеся і розмовляйте. Якщо ви хлопець, і якщо ПРИЙНЯТНО тримати свою фальшиву дівчину за талію, робіть це, але не занадто довго. Якщо ви дівчина, і домовилися зі своїм фальшивим хлопцем, то можете класти йому руку на груди секунд на 5, і проводити рукою по його волоссю. Тим не менш, вам не захочеться робити це всерйоз. Об'єкт вашої симпатії буде за цим спостерігати, і, можливо, ревнувати. Це і потрібно.
  • Get a Date With Your Crush Step 8.jpg 8 Якщо людина, яка вам подобається, налаштований серйозно щодо вас, то він буде вас переслідувати. Якщо ця людина знову запросить вас на побачення, дайте відповідь «може бути», і скажіть, що ви подумаєте. Погодьтеся через 1 - 3 години після того, як вас запросили на побачення.


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?