Як запросити хлопця на побачення, якщо ви дівчина

Кроки

  • Ask a Guy out (if You're a Girl) Step 1.jpg 1 Заговорите з ним. Це важливо. Це покаже, що ви впевнені в собі і у вас цікаві теми для розмови. Хлопці теж люди, інколи вони не впевнені в тому, чи є у вас хлопець, подобається він вам чи ви просто бачите в ньому одного. Наступного разу, коли ви зустрінете його, перехопити його по дорозі. Почніть розмову про щось смішне, що сталося з вами на цьому тижні. Тільки залишайтеся в рамках пристойності. Розкажіть йому про вашу неймовірну подорож або про тенісному матчі, який ви відвідали. Якщо він слухає вас і цікавиться розповіддю - це добра ознака того, що йому подобається говорити з вами.
  • Ask a Guy out (if You're a Girl) Step 2.jpg 2 Виглядаєте добре. Переконайтеся, що ви виглядаєте сяючою, коли виходите з дому. Нанесіть свій звичайний макіяж, але намагайтеся виглядати природно і м'яко по можливості. Переконайтеся, що ви охайна і сияете. Подивіться йому в очі, коли побачите його і легко посміхніться. Це покаже, як ви до нього ставитеся.
  • Ask a Guy out (if You're a Girl) Step 3.jpg 3 Кожен раз, коли ви його бачите, говорите йому «Привіт (його ім'я), як справи?». Це покаже йому, що він вам не байдужий і вам цікаво, що з ним відбувається, але не надто квапте події, запитуйте просто по-дружньому, це дасть йому можливість почати розмову з вами. Так як ви почали розмову першою, дайте йому відповісти спочатку, а потім продовжите розмову. Така розмова дасть йому шанс показати, що він зацікавлений у вас, якщо це так і є.
  • Ask a Guy out (if You're a Girl) Step 4.jpg 4 Почніть фліртувати. Фліртуйте не активно. Не будьте вульгарною або непристойною. Залишайтеся в рамках пристойності. Доторкніться до його руки, дозвольте доторкнутися до своєї. Переконайтеся, що вам комфортно в будь-якому випадку. Посміхайтеся йому і смійтеся, і дозвольте йому робити теж у відповідь.
  • Ask a Guy out (if You're a Girl) Step 5.jpg 5 Почекайте, поки він запросить вас. Якщо ви хочете почекати, поки він запросить вас на побачення, поговоріть з ним кілька разів. Створіть інтригу. Якщо ви йому подобаєтеся, то більшість хлопців у такій ситуації запросять дівчину на побачення. Деякі хлопці сором'язливі або не дуже добре розуміють натяки. Якщо йому подобається бути поруч з вами і говорити з вами - це добра ознака того, що ви йому подобаєтеся.
  • Ask a Guy out (if You're a Girl) Step 6.jpg 6 Якщо він все-таки не запросить вас, то ви запросіть його на побачення! Ви ніколи не можете бути на 100 відсотків впевнені в тому, що хтось захопився вами. Існують наступні ознаки з допомогою, яких можна зрозуміти хоче хлопець дізнатися нову інформацію про вас. Йому подобається бути з вами, бачити вас і говорити з вами? Більшості хлопців, які не захоплюються дівчиною, буде байдуже знаходиться вона поруч і що вона говорить. Тому, якщо ви перебуваєте в кімнаті разом, і бачите, що він воліє перебувати в тих місцях, де він бачить вас або прагне бути поруч з вами, щоб мати можливість поговорити з вами - це хороша ознака.
    • Це не просто для жінок. Ми були привчені чекати, коли нас пригасят на побачення. Я кажу, що ми повинні взяти відповідальність за наші побачення в свої руки, а не чекати, що якийсь хлопець прийме рішення. Плюс, багато чоловіків, як і жінок не люблять стресу, викликаного запрошення на побачення. Наприклад, це можна зробити так: «Привіт, Саша, якщо ти нічого не робиш неділю в обід, ми можемо сходити в новий китайський ресторан недалеко від сюди. Що скажеш?». Або, якщо вам так зручніше, ви можете запросити його повечеряти у вас вдома ввечері.
  • Ask a Guy out (if You're a Girl) Step 7.jpg 7 Будьте самою собою на побачення. Виглядаєте мило і охайно. Привітайте його обіймами. Це розтопить перший лід, і ви відчуєте себе комфортніше. Посміхайтеся, смійтеся і не переймайтеся занадто сильно. Це просто побачення, а не пропозицію про шлюб. Ви насправді не знаєте, як далеко заведуть вас стосунки. Скажіть, щось схоже: «Мені подобається проводити з тобою час, я завжди сміюся, коли поруч з тобою». Будьте позитивною і перебуваєте десь посередині між дружнім спілкуванням та фліртом. Після побачення, якщо ви хочете поцілуватися, скажіть «Я рада, що ми зустрілися, я чудово провела час». Обійміть його і потім подивіться йому в очі. Якщо він не поцілує вас, але ви думаєте, що він хоче поцілувати вас, поцілуйте його самі. Вам не чого втрачати, ви все одно поки що не зустрічаєтеся з ним.
  • Поради

    • Іноді нормально зацікавитися хлопцем, який зустрічається з дівчиною, але ніколи не запрошуйте його на побачення. Просто почекайте. Можливо, вони швидко розійдуться, а ви поки будете чекати, залишаючись його другом. Не викидайте його з голови тільки тому, що він зайнятий, а потім проведіть з ним час, тому що він буде вільний.
    • Якщо ви запросите хлопця на побачення, коли він зустрічається з іншою дівчиною, це покаже, що ви, швидше за все, в розпачі. Якщо хлопець так подумає, то ви, швидше за все, йому не сподобаєтеся. Ніколи не робіть нічого, що виглядало б, чбудто хлопець зраджує своїй дівчині.

    Попередження

    • Якщо хтось приходить до вас в гості, нехай ваша довірена особа знає про таке відвідування всі подробиці. Більшість людей здаються гарними, але, судячи з того, скільки людей знаходиться у в'язниці, ми бачимо, що не всі люди хороші. Будьте в безпеці і отримуйте задоволення!
    • Зґвалтування нерідко відбуваються під час побачень. Завжди розповідаєте, комусь, кому ви довіряєте, куди ви йдете і з ким ви там будете.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?