Як приготувати «Брауні» з простих інгредієнтів

Інгредієнти

Повітряні брауні

  • 30 грам несолодкого кулінарного шоколаду
  • 1/4 чашки розм'якшеного вершкового масла
  • 1 чашка цукру
  • 2 яйця
  • 1/4 чашки молока
  • 1 ч. л. ванілі
  • 1/2 чашки борошна
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • щіпка солі

Щільні брауні

  • 10 ст. л. вершкового масла
  • 1 чашка цукру
  • 1 чашку какао порошку
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. екстракту ванілі
  • 2 холодних яйця
  • 1/2 чашки борошна

Брауні в мікрохвильовці

  • 1 чашка цукру
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. екстракту ванілі
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/2 чашка топленого вершкового масла
  • 3/4 борошна
  • 1/2 чашки какао порошку

Кроки

Метод 1 з 3: Повітряний брауні

  • 1 Нагрійте духовку до 180?С.
  • 2 Розтопіть вершкове масло і кулінарний шоколад. Покладіть шоколад і масло в миску і поставте в мікрохвильову піч на 30 секунд. Збільште час, якщо шоколад не розтанув за 30 секунд. Змішайте вміст страви за допомогою ложки.
  • 3 Змішайте сухі інгредієнти. У чашу покладіть борошно, цукор, розпушувач і сіль. Ретельно перемішайте їх.
  • 4 Додайте розтоплене масло і шоколад, а так само молоко, яйця і ваніль. Змішайте всі інгредієнти за допомогою ложки в однорідну масу.
  • 5 Викладіть тісто у форму. Попередньо викладіть форму пергаментом або змастіть маслом. Вилийте тісто і зворотною стороною ложки розрівняйте його поверхню.
  • 6 Спечіть брауні. Поставте форму в духовку і печіть протягом 25 хвилин. Перевірте готовність за допомогою зубочистки: застроміть зубочистку в центр коржа, витягніть, якщо зубочистка чиста, значить пиріг готовий. Вийміть пиріг з духовки і дайте йому полежати кілька хвилин, перш ніж різати.
  • Метод 2 з 3: Щільні брауні

  • 1 Нагрійте духовку до 180?С.
  • Make Brownies from Scratch Step 1.jpg 2 Розтопіть масло, какао і цукор разом. Змішайте ці три інгредієнти в невеликій чашці і поставте їх топитися на водяній бані на середньому вогні. Не забувайте постійно помішувати. Масло має розтопитися, а цукор і какао розчинитися в ньому. Зніміть суміш з плити і дайте їй охолонути, перш ніж змішувати з іншими інгредієнтами.
    • Щоб перевірити готовність суміші, опустіть в неї палець. Якщо суміш не здається гарячої, продовжуйте її готувати. Якщо ж ви відчуваєте, що палець потрібно прибрати, суміш готова.
  • 3 Додайте яйця і ваніль. Розбийте яйця і додайте ваніль в шоколадну суміш. Вимісіть суміш дерев'яною ложкою і збийте поки яйця повністю не з'єднуватися з шоколадною сумішшю.
  • Make Brownies from Scratch Step 2.jpg 4 Вмішайте борошно. Акуратно за допомогою дерев'яної ложки вмішайте борошно в шоколадну суміш. Заважайте, поки не розійдуться всі грудочки. Збивайте тісто протягом хвилини, щоб консистенція стала однорідною.
  • Make Brownies from Scratch Step 4.jpg Make Brownies from Scratch Step 3.jpg 5 Вилийте тісто у форму. Ідеально підійде форма 20см 20см. Ви можете змастити форму маслом або вистелити пергаментом. Вилийте тісто і розрівняти його зворотною стороною ложки.
    • Якщо ви хочете додати начинку, посипте їй верх торта. Ви можете додати будь-подрібнений горіх, кокосову стружку і т. д.
    • Якщо ви хочете торт товстіший, використовуйте форму меншого розміру.
  • Make Brownies from Scratch Intro.jpg Make Brownies from Scratch Step 5.jpg 6 Спечіть брауні. Поставте форму в духовку і печіть брауні близько 40 хвилин. Перевірте готовність за допомогою зубочистки: застроміть зубочистку в центр коржа, витягніть, якщо зубочистка чиста, значить пиріг готовий. Вийміть пиріг з духовки і дайте йому полежати кілька хвилин, перш ніж різати.
  • Метод 3 з 3: Брауні в мікрохвильовці

  • 1 Змішайте інгредієнти. Покладіть всі інгредієнти в одну чашку. Змішайте їх за допомогою ложки або віночка до однорідної маси.
  • 2 Викладіть тісто в миску для мікрохвильовки. Використовуйте скляне або керамічне блюдо. Змастіть блюдо попередньо маслом і вилийте тісто. Розрівняйте верх торта зворотною стороною ложки.
  • 3 Приготуйте торт. Поставте блюдо в мікрохвильову піч і готуйте на сильному вогні близько 4 хвилин. Перевірте брауні: якщо верх торта виглядає неготовою, готуйте торт ще близько хвилини. Готуйте торт, поки верх не перестане бути мокрим.
    • Перевірте готовність за допомогою зубочистки: застроміть зубочистку в центр коржа, витягніть, якщо зубочистка чиста, значить пиріг готовий.
    • Вийміть пиріг з духовки і дайте йому трохи охолонути, перш ніж різати.[1]
  • Поради

    • Підігрійте брауні, додайте зверху ванільне морозиво і полити шоколадним сиропом.
    • Подайте зі склянкою молока або чашкою чаю.
    • Прикрасьте декоративної обсипанням.


    Джерела і посилання

  • ^ http://www.tasteofhome.com/recipes/microwave-brownies


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?