Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як посмажити рибне філе

Рекламний блок

Інгредієнти

  • Свіже рибне філе
  • Олія (оливкова олія та/або вершкове масло)
  • Сіль і перець
  • Приправа для морепродуктів на ваш вибір

Кроки

  • Saute Fish Fillets Step 1.jpg 1 Помийте рибне філе прохолодною водою і висушіть його паперовим рушником.
  • Saute Fish Fillets Step 2.jpg 2 Посипте філе сіллю грубого помелу, перцем, травами або іншими улюбленими приправами.
  • Saute Fish Fillets Step 3.jpg 3 Додайте невелику кількість оливкової або вершкового масла в сковорідку (близько 2 столових ложок), нагрійте його на повільному вогні (щоб масло не диміло). Комбінація оливкової і вершкового масел додасть рибі неповторний смак і аромат.
  • Saute Fish Fillets Step 4.jpg 4 Акуратно покладіть філе на сковорідку, будьте обережні, щоб кипляче масло не разбрызгивалось. Якщо у філе є шкіра, покладіть його цією стороною в масло.
  • Saute Fish Fillets Step 5.jpg 5 Готуйте філе 1-4 хвилини.
  • Saute Fish Fillets Step 6.jpg 6 Час від часу потряхивайте сковороду, щоб риба не прилипала (якщо у сковороди немає антипригарного покриття).
  • Saute Fish Fillets Step 7.jpg 7 Переверніть рибу і готуйте ще 1-4 хвилини.
  • Saute Fish Fillets Step 8.jpg 8 Перевірте готовність риби. Риба повинна розламуватися без зусиль і бути непрозорою посередині.
  • Saute Fish Fillets Step 9.jpg 9 Зніміть рибу зі сковороди, як тільки вона буде готова, щоб не пересмажити її.
  • Saute Fish Fillets Step 10.jpg 10 Подавайте рибу на стіл! Приємного апетиту!

  • Поради

    • Залишився від смаження масло з шматочками риби можна використовувати для приготування соусу до риби, наприклад, з томатами, каперсами, цибулею-шалотом, лимонним соком. .
    • Намагайтеся не перевертати рибу більше одного разу. Так ви збережете хрустку скоринку, а м'якоть соковитої.
    • Для товстих шматків риби сковороду краще закривати кришкою, щоб усередині риба приготувалася, а зовні не пережарилась.
    • Час приготування риби залежить від товщини шматка. Деяким сортам риби достатньо однієї хвилини смаження на кожній стороні, іншим до чотирьох.
    • Якщо у філе є шкіра, її легко видалити , коли ви перевернете рибу на філейну бік.

    Попередження

    • Будьте акуратні з гарячим маслом під час готування, не давайте маслу розбризкуватися, щоб уникнути опіків.
    • Купуйте тільки рибу хорошої якості в перевірених магазинах. Ваші зусилля будуть марними, якщо ви купите погану рибу.

    Що вам знадобиться

    • Сковорода діаметром 25 см (бажано з кришкою)
    • Дерев'яна або силіконова лопаточка
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?