Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як посмажити качку

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 2: Смаження домашньої качки

  • 1 Виберіть ніжну птицю, як правило, маркіровану як каченя.
  • 2 Обколите скрізь шкіру качки. Не пов'язуйте птицю.
  • 3 Поставте пароварку або грати всередину великої, глибокої каструлі. Додайте 2 -3 див. бульйону або води.
  • 4 Покладіть качку в пароварку грудкою вгору. Доведіть бульйон або воду до повільного кипіння. Накрийте каструлю і дайте качці готуватися на пару, на повільному вогні 1 годину.
  • 5 Вийміть частково приготовану качку з каструлі і обережно поплескайте птицю, щоб висушити. Будьте обережні, щоб не розірвати шкіру.
  • 6 Розташуйте решітку в середині духовки. Поставте іншу решітку в нижній частині духовки. Розігрійте духовку до 220 ?С.
  • 7 Об'єднайте 1/4 склянки (235 мл) гарячої води, 2 столові ложки (30 мл) темного соєвого соусу і 1 столову ложку (15 мл) меду. Знову обколите всю качку і намажте птицю сумішшю води, соєвого соусу і меду.
  • 8 Встановіть качку на решітку для торта на середню полицю духовки або безпосередньо на решітку духовки. Поставте під решітку на полицю велику каструлю, щоб туди капав сік з качки.
  • 9 Смажте качку рівно 20 хвилин. Якщо ви хочете добре приготоване м'ясо, зменшіть температуру в духовці до 180 ?Через 20 хвилин і смажте качку ще 30 хвилин.
  • 10 Вийміть смажену качку з духовки. Нехай птах відпочине 10 хвилин перед нарізанням.
  • Метод 2 з 2: Смаження диких, морських качок

  • 1 Натріть кожну качку сіллю і перцем зовні і всередині.
  • 2 Підрум'яньте качок в невеликій кількості олії у великий, важкій сковороді. Поверніть кожну качку так, щоб обидві сторони підрум'янилися.
  • 3 Засуньте в кожну качку середню очищену цибулину.
  • 4 Покладіть качок в жаростійку каструлю і накрийте.
  • 5 Приготуйте соус, додавши в сковороду невелику кількість води і сік з качок, який накапав при їх приготуванні. Приготування соусу означає додавання рідини, щоб розчинити і роз'єднати бурий сік, що формується в каструлі під час готування їжі.
  • 6 Накрийте каструлю. Смажте качок при 170 ?З приблизно 1 годину.
  • 7 Не пережарьте диких качок, які, як правило, невеликі.
  • Поради

    • Більшість качок, які придбані в магазині, будуть заморожені, їх необхідно розморозити в оригінальній упаковці в холодильнику. Ціла качка, як правило, тане в холодильнику протягом 24-36 годин. Швидкий метод розморожування включає занурення качки в холодну воду в її оригінальній упаковці або водонепроникному пластиковому пакеті. Міняйте воду кожні півгодини. Качка розтане приблизно за 3 години.
    • Качки не потрібно поливати жиром при приготуванні через шар жиру під шкірою. Тим не менш, ви можете полити качку жиром, щоб додати аромат. Ви також можете глазурувати качку.

    Попередження

    • Фарширование будь-якого виду сирої птиці може бути небезпечним, тому що начинка змішується з сирим соком, що містить бактерії. Начинка всередині птахи не може досягти достатньої температури, щоб вбити бактерії. Таким чином, багато кухарі воліють готувати начинку поза птиці. Навіть кухарі, які фарширують птахів - не фарширують качок, тому що начинка поглинає занадто багато жиру, в той час як качка смажиться, що робить її неїстівної.

    Що вам знадобиться

    • Качки
    • Пароварка або решітка для приготування на пару
    • Бульйон
    • Вода
    • Решітки для духовки
    • Темний соєвий соус
    • Мед
    • Пензель для глазурування
    • Решітка для торта
    • Сіль і перець
    • Рослинна олія
    • Важка сковорода
    • Цибулини середнього розміру
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?