Як посмажити яєчню бовтанку

Інгредієнти

Яєчня #1:

  • 1 яйце
  • Жир (масло, соняшникова олія тощо)

Яєчня # 2:

  • 1 яйце
  • 2 ст. л. молока
  • Мелений чорний перець
  • Масло

Кроки

Метод 1 з 2: Яєчня #1

  • Scramble an Egg Step 1 Version 2.jpg 1 Розбийте яйце в маленьку чашку або миску. Перевірте, щоб у жовтку не залишилася шкаралупа, так яйце буде виглядати свіжим і апетитним.
  • Scramble an Egg Step 2 Version 2.jpg 2 Збийте суміш виделкою. Щоб зробити смачний омлет, збивати виделкою яйце до тих пір, поки жовток не змішається з білком. Готове яйце не має занадто пінитися, але воно повинне бути в'язким, щоб зробити страву ще більш смачним.
  • Scramble an Egg Step 3 Version 2.jpg 3 Приправте за смаком яйце. Ви можете додати сіль, перець, або будь-які інші спеції, які вам подобаються.
    • Ви можете додати кілька столових ложок молока або води, щоб зробити страву більш «пухнастим», але тоді воно буде схоже на омлет. Експериментуйте, і дивіться, як вам більше сподобається.
  • Scramble an Egg Step 4 Version 2.jpg 4 Змастіть жиром сковороду, де ви хочете приготувати страву. Покладіть шматочок масла в сотейник, і розтопіть його на середньому вогні. Коли масло розтопиться, ви можете додати яйця.
  • Scramble an Egg Step 5 Version 2.jpg 5 Влийте яйця і почніть помішувати. Дуже важливо перемішувати яйця в сковороді, інакше вони пригорять і приготуються нерівномірно.
    • Користуйтеся дерев'яною ложкою, продовжуючи перемішувати яйця і розташовувати їх так, щоб вони рівномірно просмажаться. Дуже легко пересмажити яєчню, так що будьте уважні.
  • Scramble an Egg Step 6 Version 2.jpg 6 Перед тим, як яєчня приготується, зніміть сковороду з вогню. Гаряча сковорода продовжить смажити яєчню, якщо вам подобається рум'яна хрустка скориночка, так що приберіть страву з вогню, щоб воно дожарилось. Після того, як яйце стане пухнастим, і не буде текти, перекладіть його на тарілку, і у вас буде швидкий, простий сніданок, який неодмінно вам сподобається
  • Метод 2 з 2: Яєчня # 2

  • Scramble an Egg Step 7.jpg 1 Розбийте яйце в мірну склянку.
  • Scramble an Egg Step 8.jpg 2 Додайте 2 ст. л. молока і трохи свіжомеленого перцю.
  • Scramble an Egg Step 9.jpg 3 Збийте суміш виделкою.
  • Scramble an Egg Step 10.jpg 4 Розтопити шматочок масла на середньому вогні.
  • Scramble an Egg Step 11.jpg 5 Додайте яєчну суміш. Продовжуйте помішувати до повного приготування.
  • Scramble an Egg Step 12.jpg 6 Подавайте в маленькій тарілці. Додайте шматочок хліба для тостів, і можете снідати.

  • Поради

    • В холодний день підігрійте тарілку перед тим, як перекласти яєчню.
    • Якщо хочете яєчню з сиром, додайте сир після кроку 4.
    • Якщо готуєте для 5 осіб, використовуйте 5-8 яєць (в залежності від того, скільки вони з'їдять).

    Що вам знадобиться

    Метод 1:

    • Сковорода
    • Миска/чашка
    • Плита чи духовка
    • Віночок
    • Тарілки

    Метод 2:

    • Мірний стакан
    • Вилка
    • Сотейник
    • Тарілка для подачі


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?