Як стати тестером відео ігор

Кроки

  • 1 . Складіть резюме, яке буде виділятися. Ваше резюме потрапить у купу інших резюме, які рекрутер повинен швидко переглядати, щоб відібрати гідних претендентів. Вони не витратять багато часу, переглядаючи ваше резюме, так що потрібно написати щось в роді: "Я тестер відео ігор і можу впорається з цією роботою" - освіта, досвід і т. п.
  • Become a Video Game Tester Step 1.jpg 2 Наберіть в браузері "робота для тестерів відео ігор", щоб знайти компанії, які бажають найняти тестерів для своїх останніх ігор. Тепер у вас з'явиться контактна інформація, необхідна, щоб претендувати на цю посаду. Там є і безкоштовні сайти з повідомленнями для ігрових тестерів, готових попрацювати безкоштовно.
  • Become a Video Game Tester Step 2.jpg 3 Подаючи заяву на посаду тестера ігор, переконайтеся, що ви уявляєте себе на високому професійному рівні. У той же час, не соромтеся похвалитися, скільки у вас ігор і консолей, і скільки годин на день ви витрачаєте на ігри. Досвід має значення!
  • Become a Video Game Tester Step 3.jpg 4 Візьміться серйозно за пошук роботи. Швидше за все, з часом ви отримаєте перше завдання. Постарайтеся з'явитися під час і ретельно вислухати будь-які інструкції. Особливо переконайтеся, що ви зрозуміли, яку саме інформацію і зворотний зв'язок компанія буде очікувати від вас. Майте це на увазі, коли будете грати в гру, яку вони вам нададуть.
    • Якщо ви не отримаєте відповіді, це означає, що є багато людей, які претендують на ці вакансії. Щоб вам передзвонили, доведеться підвищити свою освіту або отримати якийсь реальний світовий досвід для збільшення своїх шансів.
  • Become a Video Game Tester Step 4.jpg 5 Робіть свою роботу як можна краще. Це може і не мати відношення до тестеру відео ігор, але якщо ви хочете продовжити співпрацю з майбутніми компаніями та укласти нові контракти, якість має важливе значення. Робіть помітки, по мірі просування і пишіть зрозуміло. Не забувайте перевіряти орфографію і граматику. Найголовніше, постарайтеся відправити дані назад в компанію в строк! Навіть якщо ви відчуваєте задоволення, не забудьте дотримуватися курсу.
  • Become a Video Game Tester Step 5.jpg 6 Будьте проактивні в пошуку нових пропозицій. Після завершення першого завдання, ви можете бути так схвильовані, коли отримаєте першу зарплату, що витратите весь свій час таємно тріумфуючи з цього приводу. Не треба! Надсилайте резюме. Вам потрібно скласти вражаюче резюме ігрового тестера, який допоможе заробити ще більше в майбутньому.

  • Поради

    • Хороший критик завжди врівноважує критику конструктивними зауваженнями, бо без них ви будете здаватися недосвідченим дитиною, просто любить ображати відеоігри.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?